Soap 3JS in aanloop naar Nationaal Songfestival

Foto: TROSDe TROS gaat in aanloop naar het Natio- naal Songfestival een soap over de 3JS uitzenden. In het vierdelige programma krijgt de kijker te zien hoe Jaap de Witte, Jaap Kwakman en Jan Dulles zich voorbereiden op het muziekevenement. Dat heeft de TROS donderdag laten weten. De camera reist onder meer mee naar Frankrijk, waar de 3JS schrijven aan de vijf nummers die ze tijdens het Nationaal Songfestival ten gehore zullen brengen. Ook in Nederland bereiden ze zich voor op het festival.

De soap van de 3JS wordt uitgezonden op vrijdag 7, 14, 21 en 28 januari 2011. Op zondag 30 januari is vervolgens het Nationaal Songfestival te zien. Die avond wordt duidelijk met welk liedje de 3JS Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf in mei 2011.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen