Patricia Paay door Man Bijt Hond herenigd met hondje

Patricia Paay is door het programma Man Bijt Hond herenigd met haar hondje Sharly. De RTL-diva raakte het beestje vorige week kwijt, waarop ze vele oproepen deed in de media. Het gezin dat de chihuahua op straat vond, vernam woensdag in Man Bijt Hond dat de hond van Paay is. “De mensen kijken nooit tv en wisten niet van wie het hondje was, maar woensdag keken ze toevallig toch een keer tv en toen zagen ze bij Man Bijt Hond dat ze het over mij en de pup hadden“, aldus Paay.

Paay bedankt de media voor de hereniging. “Je kunt me achterlijk noemen dat ik zoveel media erbij gehaald hebt, maar het is gelukt. Dit keer heb ik jullie eens misbruikt“, zei ze donderdag in RTL Boulevard. “Ik ben zo ongelofelijk blij.”

De presentatrice loofde eerder een beloning van 10.000 euro uit voor de vinders van het hondje. “Het kon niet beter terechtkomen dan bij deze mensen. Ze zijn heel blij. Het geld is zo goed terechtkomen. Het zijn heel arme mensen. Ze hebben een heel kleine televisie, maar volgens mij was die uit de jaren zestig of zeventig.

Toch heeft ze wel twijfels bij het verhaal van de vinders. “Hij was het hoekje omgegaan. Daar is hij opgepakt door een meneer en mee naar huis genomen naar Amsterdam-West. Ze keken geen tv en dus waarschijnlijk ook geen RTL Boulevard of een krant. Maar ik begreep niet waarom ze niet naar de politie of dierenarts gingen. Elke hond heeft tegenwoordig een chip. Dat is een beetje vreemd.

Het is volgens Paay niet noodzakelijk om weer voor Playboy te poseren, zodat ze het vindersloon kan betalen. “Dat is niet nodig. Ik zal ook zeker geen geld voor mijn poesje vragen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen