Viktor Brand presenteert ingelaste voetbalspecial op SBS 6

SBS 6 komt maandag met een ingelaste uitzending over het Nederlands elftal op het WK Voetbal in Zuid-Afrika. ‘Hart van Oranje’ zal om 20.00 uur te zien zijn en worden gepresenteerd door Evelien de Bruijn van Hart van Nederland en Viktor Brand van Shownieuws. Dat heeft SBS zaterdag laten weten. In de uitzending komt het laatste WK-nieuws voorbij. “Hans Kraay jr. is te gast in de studio en vertelt alle ins en outs over de komende halve finale tussen Nederland en Uruguay“, aldus SBS.

Voor Hart van Oranje zullen verschillende verslaggevers in eigen land en Zuid-Afrika verslag doen van de feeststemming die heerst na de winst tegen Brazilië. “En hoe gaat het met het Nederlands elftal na de slopende wedstrijd tegen Brazilië? Hebben ze vertrouwen in de komende wedstrijd en zijn er nog zorgen over de blessures waarmee sommige spelers kampen?“, aldus SBS.

Verder is er een item waarin familieleden, oud-teamgenoten en andere bekenden van Wesley Sneijder aan het woord komen. “Ze praten openhartig over zijn jeugd, zijn oude club en waarom zij geloven dat hun Wesley met Nederland de wereldtitel gaat veroveren.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen