Lauren Verster presenteert Undercover Boss

Foto: Elvin BoerLauren Verster gaat voor Veronica een Nederlandse versie van het programma Undercover Boss presenteren. In iedere aflevering zal een directeur van een grote Nederlandse onderneming zich een week lang undercover op de werkvloer bevinden. Dat bleek donderdag tijdens de najaarspresentatie van SBS. Andere hoogtepunten uit het najaarsaanbod van Veronica zijn de wedstrijden om de KNVB Beker en de programma’s Beat De Mol en Waar is De Mol? van presen- tator Johnny de Mol.

Undercover Boss, dat hier zal worden geproduceerd door IDTV, is in het buitenland een groot succes. “In Amerika scoorde de premièreaflevering een recordaantal van 38,6 miljoen kijkers: sinds 1987 het hoogste kijkcijfer ooit gemeten voor een nieuwe tv-serie en voor de eerste aflevering van een realityprogramma“, aldus SBS. “Ook in Engeland is het format een grote hit met hoge kijkcijfers.”

In het programma Beat De Mol van Talpa Producties gaat Johnny de Mol wekelijks te strijd aan met een bloedfanatieke BN’er in steeds een ander dorp. Wie van de twee vindt de 80-jarige die het best uit de voeten kan in een Ferrari Testarossa? En wie vindt de schilder die het beste figuren kan tekenen met een paintballgeweer? Na hun zoektocht moeten de twee als een speer terug naar de studio om te bewijzen dat zij de beste kandidaat hebben gevonden.

Waar is de Mol? is een programma waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders op reis gaat. Dit seizoen vliegt hij met Patty Brard naar West-Papoea, gaat hij met René Froger naar Engeland en wordt hij door Lieke van Lexmond meegenomen naar Botswana.

Vooral de KNVB Beker moet komend najaar voor hoge kijkcijfers gaan zorgen. De komende vier jaar is de bekercompetitie te zien bij de zender. Naast alle samenvattingsrechten heeft Veronica tevens de live-rechten in handen van de belangrijkste speelrondes: de kwartfinales, de halve finales en de finale.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen