Renate Verbaan met talentenjacht voor amateurkoks

Foto: Elvin Boer Renate Verbaan gaat voor NET 5 de tv- show MasterChef presenteren. Hierin gaat een kritische jury op zoek naar een uitzonderlijk kooktalent. Dat maakte SBS donderdag bekend tijdens haar najaars- presentatie. Volgens SBS is MasterChef een wereldwijd succes. “MasterChef is groot geworden bij de Britse BBC“, aldus een zegsvrouw. “Later zijn er met veel succes lokale versies gemaakt in Nieuw-Zeeland en Australië, waarbij de finale in Australië zelfs het best bekeken pro- gramma sinds 2001 was.

MasterChef is een strijd tussen duizenden amateurkoks van verschillende leeftijden en achtergronden, die niets liever willen dan een carrière als professionele chef. Hun talent en passie
voor koken wordt getest via de meest uiteenlopende opdrachten, zoals de ‘signature dish’, waarbij de kandidaten de jury moeten overtuigen met hun eigen beste gerecht.

Naast verschillende buitenlandse series, heeft NET 5 voor komend najaar ook nieuwe seizoenen van Alleen Nog Een Man, De Co-Assistent en Grenzeloos Verliefd aangekondigd. Katja Schuurman krijgt een eigen realityprogramma, maar daar is nog niets over bekend.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen