Jacqueline niet in hoger beroep tegen Holland’s Got Talent

Zangeres Jacqueline Wensing gaat niet in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechter dat haar auditie bij Holland’s Got Talent gewoon mag worden uitge- zonden door RTL 4. Volgens Wensing is ze door de makers gemanipuleerd, was het geluid niet goed bij haar auditie en moest het publiek ‘boe’ roepen van de productie. Ze wilde uitzending verbieden. Het moet maar gebeuren en ik hoop dat de kijkers de volumeknop uit zullen zetten om hun oren te beschermen“, zo laat Jacqueline weten.

Jacqueline vindt het jammer dat de rechter RTL en producent Blue Circle in het gelijk heeft gesteld en had liever gezien dat de beelden niet worden uitgezonden. “Daarentegen wil Jacqueline zich niet opstellen als een slechte verliezer en zal zich in het vonnis dan ook berusten. Jacqueline zal geen hoger beroep instellen tegen de uitspraak van de Amsterdamse rechtbank“, zegt haar advocaat Maaike Weda.

Wensing heeft vòòr haar auditie een contract getekend, waarmee ze toestemming gaf voor het uitzenden van haar auditie. “De rechtbank gaat ervan uit dat de beelden in neutrale vorm zullen worden uitgezonden, zoals op de zitting vertoond, waarbij het gepeperde commentaar van Gordon is weggelaten“, aldus de advocate.

Jacqueline ziet het van de positieve kant. “Jacqueline is enorm verrast dat zij klaarblijkelijk zo’n belangrijke factor is voor het programma. Misschien is Jacqueline toch wel de winnaar”, zegt ze. “Jacqueline zal zich richten op de toekomst en een streep zetten onder haar zeer wonderbaarlijke avontuur bij Holland’s Got Talent.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen