SBS 6 brengt Cappuccinotijd niet op televisie

SBS 6 weigert het nieuwe thuiswinkel- programma Cappuccinotijd met Martijn van den Bergh uit te zenden. Van den Bergh kondigde het tv-programma van Tommy Teleshopping vrijdag aan in De Telegraaf, maar SBS 6 geeft geen groen licht. “Wij waren onaangenaam verrast om dit vanochtend in de Telegraaf te lezen. Inmiddels heeft SBS het bedrijf achter Tommy Teleshopping laten weten dat wij het programma in deze vorm niet uit zullen zenden“, laat een zegsman van SBS vrijdag weten.

Het nieuwe homeshopping-programma is geen initiatief van SBS, benadrukt de zegsman. “Tommy Teleshopping is een externe partij die bij SBS zendtijd inkoopt. Deze partij was op zoek naar een nieuwe vorm om hun producten aan te prijzen. Hiervoor is een pilot opgenomen met Martijn van den Bergh. Het zendermanagement van SBS 6 is niet op de hoogte gebracht van dit initiatief.”

Van den Bergh werd in 2007 ontslagen door homeshoppingzender LiveShop, omdat hij betrokken bleek bij een schandaal rondom zanger Rob de Nijs. Cappuccinotijd zou zijn eerste nieuwe tv-klus zijn. “We hebben de eerste opnames achter de rug. Het was echt waanzinnig om weer voor de camera te staan“, aldus de presentator.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen