Radio-dj Frank Dane van Radio 538 naar BNN

Foto: SBS/ElvinRadio-dj Frank Dane (28) stapt over van Radio 538 naar BNN. Hij gaat op zater- dag en zondag de ochtendshow van 3FM presenteren. Dat heeft BNN donderdag laten weten. Dane, de broer van Robert Jensen, is donderdag voor het laatst te horen op Radio 538 en begint op 4 september met zijn weekendshow op 3FM. “Een ochtendshow maken in het weekend van 3FM voor de leukste omroep van Nederland: BNN. Wauw! Ik denk dat het een fantastisch avontuur gaat worden!“, zegt hij.

Het ochtendprogramma van Dane zal elke zaterdag en zondag tussen 7.00 en 10.00 uur te horen zijn op 3FM. “Eindelijk kan BNN de vruchten plukken van de enorme groei die we bij de laatste ledentelling voor elkaar hebben gebokst. Het duurt even, maar dan heb je ook wat! Wie wil er in het weekend nou niet wakker worden met Frank Dane? Ik ga mijn wekker zetten!“, zegt adjunct-directeur Marc Adriani van BNN.

Zendermanager Wilbert Mutsaers van 3FM is blij met de komst van Dane. “3FM is vereerd met zijn komst. Een inventieve radiomaker, een persoonlijkheid die zich op 3FM naar mijn vaste overtuiging verder zal gaan ontwikkelen en goed binnen het huidige team past. Ik kijk nu al uit naar de eerste uitzending van Frank op 3FM!

Dane is vanaf 16 augustus ook tijdelijk te horen als vervanger van Coen Swijnenberg in de Coen en Sander Show op 3FM. Robert Jensen, de broer van Dane, keert in augustus terug op de radio. Hij gaat van maandag tot en met vrijdag de ochtendshow van Radio Veronica presenteren.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen