Anita Witzier: ‘Bloot is ondergeschikt in BlootGewoon’

Foto: Suzanne KarstersAnita Witzier heeft, ondanks de commo- tie bij de start van het programma vorig jaar, nooit getwijfeld aan BlootGewoon. In haar tv-show, die donderdagavond weer terugkeert op Nederland 1, gaan gewone Nederlanders uit de kleren voor het goede doel. “Die ophef rond het eer- ste seizoen vond ik vooral lachwekkend, maar ik heb me er wel over verbaasd. Als je idee van bloot altijd pornografisch is, dan zit er in je gedachten iets wezen- lijk mis. Ikzelf geloofde er meteen in“, zegt de presentatrice.

BlootGewoon was vorig jaar zomer een groot succes. “Het heeft mijn verwachtingen totaal overtroffen. Niet eens zozeer wat betreft de kijkcijfers, meer om hoe blij ik word als ik zie wat dit met de deelnemers doet. Ze doen altijd mee vanwege iets heftigs dat zich in hun directe omgeving heeft afgespeeld. Daardoor zijn ze betrokken heeft het programma precies de juiste kleur en lading“, zegt Witzier in KRO Magazine.

Het is meer dan alleen maar lol en lachen. Het eigenlijke bloot is uiteindelijk ondergeschikt, een instrument om tot iets anders te komen.

BlootGewoon is om 21.30 uur te zien op Nederland 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen