Maurice Wijnen tekent driejarig contract bij SBS 6

Foto: Elvin BoerMaurice Wijnen heeft donderdag een driejarig contract getekend bij SBS 6. Hij blijft de komende jaren te zien als jurylid in tv-programma’s van de zender en zal deze zomer bovendien aanschuiven als deskundige in Shownieuws. “We zijn heel blij dat Maurice zich de komende jaren aan ons verbindt. Hij is naast een kritisch en deskundig jurylid ook een leuke en creatieve collega. Hij heeft veel goede ideeën en is altijd erg betrokken bij de zender“, zegt zendermanager Pascal van Meerten.

Wijnen, op dit moment jurylid in Popstars, is al sinds 2007 te zien bij SBS 6. Hij werkt ook voor Stage Entertainment, het theaterbedrijf van Joop van den Ende. “Ik ben blij en trots dat SBS dit vertrouwen in mij toont en dat mijn andere werkgever Stage Entertainment mij de ruimte geeft mij ook op televisiegebied verder te ontwikkelen. Ik voel mij zeer thuis binnen het dynamische en creatieve werkklimaat bij SBS en verheug mij enorm op de samenwerking de komende drie jaar“, zegt Wijnen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen