Robert Jensen begrijpt niets van Radio 538

Geplaatst op do 29 jul 2010 om 17:06

Foto: Studio KastermansRobert Jensen (37) begrijpt er niets van dat Radio 538 zijn broer Frank Dane (29) laat overstappen naar BNN. Dane is al jaren te horen op 538, maar nu verlaat hij het station om een weekendshow op de onder jongeren populaire radiozender 3FM te presenteren. “Het grootste radiotalent van de afgelopen jaren!“, roept Jensen op zijn website Snafu. “Na vele jaren had Radio 538 eindelijk een goede middagshow, laten ze het weer in elkaar storten! Pff, wat is er toch aan de hand met die gasten?

Volgens Jensen zorgt zijn broer voor een ‘fris geluid’ in de ether. “Je zou toch denken dat ze bij 538 scherper opletten en goed omgaan met jonge talenten, aangezien Radio 538 al geruime tijd in hoog tempo jongeren verliest“, schrijft hij.

3FM is onder jonge luisteraars veel populairder dan Radio 538, benadrukt Jensen. “Het is inderdaad zo wat mediabureautopper Ruud de Lange van reclamebureau Mindshare onlangs zei: Radio 538 is inmiddels het station geworden waar je ouders naar luisteren! We zullen het nog één keer roepen: het is tijd voor verfrissing!

Robert Jensen gaat vanaf augustus samen met zijn sidekick Jan Paparazzi de dagelijkse ochtendshow op Radio Veronica presenteren.
31 Reacties op “Robert Jensen begrijpt niets van Radio 538”


 1. Rogier

  Het is tog ” reclame bureau” en niet ” reklamebureau” ????? :O

 2. Marijn

  3FM verrast luisteraars meer, 538 is voorspelbaar geworden.

 3. Mike

  Snap het inderdaad ook niet van 538. De middagshow werd eindelijk weer een beetje gezellig! Die Dennis ruyer vond ik echt vreselijk slecht.. Zit die met een burn-out thuis ofzo? Heb er niks over gelezen waarom die weg is.

 4. Lies

  Reactie op Rogier: Wat dacht je van toch i.p.v. tog, kun je je later druk maken over de moeilijke woorden.
  Wat schattig dat ie het zo voor zijn broerje opneemt. Waarom zou Frank eigenlijk zijn achternaam hebben veranderd?

 5. Ikdus

  Reactie op Lies: Omdat Frank niet mee wilde liften op het suc6 van z’n broer maar het op z’n eigen kracht wilde maken.

 6. NRG - 5 jaar isoaps.nl

  Hij heeft hierbij niet echt recht van spreken. Het gaat om zijn broer, waardoor hij partijdig is.

 7. Anoniem

  Moet iedere mening van Jensen hier vermeld worden?
  Het begint een beetje de Nieuwe Gordon te worden.

 8. 123

  Frank van Mirella?

 9. Jan-Joost

  Maar je ziet duidelijk dat het broers zijn, althans in de haarstyling. Verder zou ik als ik Frank Dane zou zijn, ontkennen dat vetklepper Robert Jensen mijn grote broer zou zijn. Maar helaas is het zo. 3FM is vernieuwend bezig. Vandaag was op 3FM trouwens voor het laatst Rob Stenders te horen met Stenders Eetvermaak. Jammer dat dit niet vermeld word op MC.

 10. Wim

  Hij stapt over omdat hij bij de npo meer gaat verdienen

 11. Sjors

  Reactie op Rogier: Voordat je anderen gaat verbeteren moet je even terug naar groep 3 voor de basis van de spelling.

 12. Anoniem

  Jensen is ook onbegrijpelijk..

 13. Rotterdammert

  ik begrijp ook niet wat robert jensen op de nederlandse televisie te zoeken heeft … dus tja

 14. Anoniem

  En vanaf maandag verpest Jensen de ochtend op Radio Veronica

 15. Hans

  Tja ik denk dat Radio 538 in het RTL slop is geraakt. RTL is namelijk heel goed in het verprutsen van radiozenders. Ze trekken volgens mij ook geen extra geld uit voor de middag show. Ook toen Ruud de Wild vertrok hebben ze geen sterke naam/show ervoor teruggezet. En ik denk ook dat 538 weinig veranderingen doorvoert omdat ze bang zijn hun nummer 1 positie kwijt te raken.

  Frank Dane heeft wel een leuk programma, zonde dat 538 hem laat gaan. Er komt een moment dat 538 echt in verval raakt en ze dingen moeten gaan veranderen.

 16. Leo

  Interessante discussie over radio-dj’s en Jensen net op BNR…

  http://bit.ly/9Mm7S5

 17. ruud

  538 is zo 2006. Vormgeving al jaren hetzelfde

 18. Anoniem

  Jensen is één van die geheel en voor 200% overbodige mensen op radio en tv die alleen maar zeiken, zeuren, zemelen en zaniken. Constant commentaar op anderen hebben maar het zelf nog veel beroerder doen… Hey Jensen, komen je kijkcijfers al weer boven het nulpunt uit? Zorg nou eerst eens dat je zelf IETS weet te presteren voor je alsmaar zit te zeiken over anderen, je komt zo zielig en wanhopig over jochie…

 19. Anoniem

  Grote vraag IS en BLIJFT: wat voor smerige geheimen weet Jensen van de RTL directie? Zelfs RTL is niet zo dom om vol te houden dat ze Jensen op TV brengen omdat het zo’n succesvolle persoonlijkheid is met torenhoge kijkcijfers dus MOET er wel iets anders spelen, beetje commercieel station zou zoiets niet op TV brengen. Als een ander de eerste show vane en nieuw programma niet gelijk torenhoog scoort zit Jensen alweer te zeiken hoe slecht het is, bij zijn eigen show zegt ie bij de 7e aflevering nog steeds dat het nog moet groeien en hij bewust de tijd neemt. Dan zit je OF dom te lullen OF heb je er echt geen bal verstand van.

 20. Timor

  Ik vind radio 538 echt een slechte zender als ik heel eerlijk ben. Begrijp niet dat het de best beluisterde zender is. Op Evers staat op na gaan alle radioshows echt nergens over en voelen ze zich geweldig en dan vooral in de middag.
  3FM is een stuk fijner en vernieuwd ook meer in programering dan 538

 21. Ik was erbij

  Reactie op Anonymous: Ach die is toch zo weer weg met een pot ruzie.

 22. Anoniem

  rick van velthuysen zou de laatste week Mogguh Rick presenteren zei die voor zn 2 weken vakantie. Maar dus mooi niet. Hij heeft er gewon de brui aan gegeven zeker? :lol:

 23. moi

  en wij begrijpen al jaren robert jensen niet, weg met die man, hij roept maar wat om weer gehoord te worden, wat een nontalent.

 24. Trudy

  Ben blij dat die Frank Dane weggaat, hij heeft een verschrikkelijke stem, hij klinkt eerder als de broer van the Nanny dan van Robert Jensen…..

 25. Anoniem

  Reactie op Anonymous: Jensen heeft heeeeeele mooie praatjes. En heeft heel veel beloofd wat hij niet waar kon maken.

 26. RT

  538 is een soort Sky Radio. De hele dag dezelfde muziek. 3FM is gevarieerder hoewel die ook op moet passen.

 27. Marijn

  Reactie op RT: Klopt RT, ik kan langer luisteren naar 3FM dan naar 538; na een uur of 5 ken je de nummers daar wel.

 28. Mina

  Omg..is dat zijn broer? :O
  Nooit geweten..Frank is véél leuker & mooier! XD

 29. Anoniem

  Erik De Zwart binnenkort terug bij Radio 538, hij zit namelijk in de jurie van movie like..

  Ik luister al jaren na 538 en in de loop der jaren zijn andere zenders op 538 gaan lijken. Zo zit die Rik bij Veronica, Ruud bij Q music die eerst ook weer op 3 FM. Rob Stenders is ook van 538 na 3 FM gaan. Dan heb je nog ene jelmer die nu glooflijk weer bij 3FM zit, maar ook met weekend Rik op 538 zat.

  Ik kan bijna geen onderscheid maken wie nu Weet is winnen presenteerd, Niels is zo vaak ziek, dat als hij er is je vaak niet weet of het nu Niles is of niet.

 30. Rob

  Ik vond het nou juist een zeer iritant ventje…. nu snap ik waarom het is het Broertje van Jensen :S Frank is 1 van de redenen waarom ik was gestopt met luisteren.

  Nu Rick, Koert, Erik-Jan, Marlous en Rianne weer terug naar 538 en het station is weer compleet.

  Owja, Niels moet ook zijn kop houden :P misselijk mannetje.

  Amen…

 31. Online Radio Luisteren

  en nu weer terug bij 538!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.