Robert Jensen begrijpt niets van Radio 538

Foto: Studio KastermansRobert Jensen (37) begrijpt er niets van dat Radio 538 zijn broer Frank Dane (29) laat overstappen naar BNN. Dane is al jaren te horen op 538, maar nu verlaat hij het station om een weekendshow op de onder jongeren populaire radiozender 3FM te presenteren. “Het grootste radiotalent van de afgelopen jaren!“, roept Jensen op zijn website Snafu. “Na vele jaren had Radio 538 eindelijk een goede middagshow, laten ze het weer in elkaar storten! Pff, wat is er toch aan de hand met die gasten?

Volgens Jensen zorgt zijn broer voor een ‘fris geluid’ in de ether. “Je zou toch denken dat ze bij 538 scherper opletten en goed omgaan met jonge talenten, aangezien Radio 538 al geruime tijd in hoog tempo jongeren verliest“, schrijft hij.

3FM is onder jonge luisteraars veel populairder dan Radio 538, benadrukt Jensen. “Het is inderdaad zo wat mediabureautopper Ruud de Lange van reclamebureau Mindshare onlangs zei: Radio 538 is inmiddels het station geworden waar je ouders naar luisteren! We zullen het nog één keer roepen: het is tijd voor verfrissing!

Robert Jensen gaat vanaf augustus samen met zijn sidekick Jan Paparazzi de dagelijkse ochtendshow op Radio Veronica presenteren.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen