Holland’s Got Talent wint kort geding van Jacqueline

Foto: Nick van OrmondtHolland’s Got Talent heeft het kort geding dat auditant Jacqueline Wensing tegen de RTL-show aanspande gewon- nen. De auditie van de zangeres mag vrijdag gewoon uitgezonden worden. “Ik heb tijdens de audities zo veel fantastische dingen voorbij zien komen, maar ook acts die minder goed waren. Wat ik echt kan zeggen is dat niemand belachelijk wordt gemaakt en iedereen een eerlijke kans heeft gekregen om auditie te doen“, zegt presentator Robert ten Brink donderdag.

Jacqueline deed mee aan Holland’s Got Talent, maar werd door de jury naar huis gestuurd. Volgens Jacqueline werd ze door de makers gemanipuleerd en is het publiek opgeroepen om na haar optreden ‘boe’ te roepen. De zangeres wilde uitzending van de beelden via een kort geding verbieden.

Lees ook: Kandidaat klaagt Holland’s Got Talent aan

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen