Bende Bij De Beesten degradeert naar vooravond

Het tv-programma Bende Bij De Beesten van RTL 4 verhuist per direct naar een minder prominent uitzendmoment. Vanaf zaterdag is de tv-show niet om 20.00 uur, maar om 18.55 uur te zien. Dat heeft een zegsman van RTL 4 vrijdag bevestigd. Bende Bij De Beesten, een programma waarin BN’ers de dagelijkse routine van dieren van menselijk commentaar voorzien, is sinds de start twee weken geleden weinig succesvol gebleken. De meest recente uitzending trok slechts 337 duizend kijkers.

Door het verplaatsen van Bende Bij De Beesten schuiven de herhalingen van Ushi & Dushi en De TV Kantine vanaf komende zaterdag een half uur naar voren. Om 21.15 uur zet RTL 4 nu herhalingen van Echt Waar?! neer. De herhalingen van Laat Ze Maar Lachen verhuizen door de komst van Echt Waar?! van 21.45 uur naar 22.15 uur.

RTL 4 vernieuwt haar zaterdagavondprogrammering op 28 augustus. Dan gaat de tv-show My Name Is met Nicolette van Dam in première.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen