Martijn van den Bergh met Cappuccinotijd op SBS 6

Martijn van den Bergh keert terug op tv met het programma Cappuccinotijd op SBS 6. De 36-jarige presentator verloor in 2007 zijn baan bij het homeshopping- programma LiveShop, nadat hij betrok- ken bleek bij een schandaal rond Rob de Nijs en Belinda Meuldijk. Nu wordt Van den Bergh het gezicht van een Tommy Tele Shopping-programma. “Ik wilde het perfecte homeshopping-programma maken waarbij eerlijkheid centraal staat. Dat blijft nu eenmaal mijn ding“, zegt hij vrijdag in De Telegraaf.

Van den Bergh is enthousiast over het nieuwe programma. “Ik sta voor in een soort Boulevardachtige opstelling waarbij ik de gastheer ben en de ondernemers zelf bij mij aan tafel komen om het product te verkopen. Geen Amerikaanse taferelen en spullen uit Verweggistan, maar Hollandse ondernemers. We hebben de eerste opnames achter de rug. Het was echt waanzinnig om weer voor de camera te staan.

Zie ook: Update: SBS 6 brengt Cappuccinotijd niet op televisie

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen