Daniël Dekker verwacht weinig van comeback Jensen

Foto: TROSRadio-dj Daniël Dekker, die voor Radio 2 de ochtendshow Gouden Uren presen- teert, verwacht weinig van de terugkeer van Robert Jensen op de radio. Jensen is vanaf 2 augustus elke ochtend te horen op Radio Veronica. “De laatste radioshows die Jensen heeft gemaakt, waren niet altijd even succesvol. Ik heb hem als radiomaker best hoog zitten hoor, maar ik denk niet dat hij een ver- schuiving van de ochtendshows teweeg gaat brengen“, zegt Dekker bij BNR. “Dat verwacht ik zeker niet.

Roland Snoeijer, radio-dj en programmadirecteur bij 100%NL, denkt ook dat Radio Veronica niet opeens veel luisteraars zal winnen met Jensen. “Nee, want zo werkt radio niet. Als hij het drie of vier jaar volhoudt, dan kan het“, zegt hij.

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp sluit zich daarbij aan. “Radio is een soort slowbusiness. Je moet heel lang goede radiomaken, voordat het wat uithaalt.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen