SBS 6 filmt in gevangenis Joran van der Sloot

Foto: SBSSBS 6 heeft als eerste Nederlandse tv- zender beelden kunnen maken vanuit de Castro Castro-gevangenis in Peru, waar Joran van der Sloot zit opgesloten. Het resultaat is woensdag om 20.30 uur te zien in een ingelaste documentaire over Van der Sloot. Dat heeft SBS dinsdag bekendgemaakt. Volgens SBS kostte de toegang tot Castro Castro ‘veel onderhandelen. “Woensdagavond is te zien hoe de verslaggever praat met de gevangenisdirecteur en de medege- vangenen“, aldus SBS.

De gevangenisdirecteur licht in de SBS-documentaire toe hoe het er in Castro Castro aan toe gaat en Jorans medegevangen schatten zijn overlevingskansen in als hij daadwerkelijk wordt veroordeeld voor de moord op Stephany Flores.

In de documentaire is tevens een exclusief interview met Melody Granadillo, een ex-vriendin van Joran van der Sloot, te zien. Onlangs deed zij op de Amerikaanse televisiezender ABC een boekje open over haar van moord verdachte ex-vriend. Zo laat ze onder andere weten dat Joran op de dag van de moord op Stephany Flores nog contact met haar heeft gezocht. Hij vroeg haar om geld.

Het is de derde keer dat SBS dit jaar met een ingelaste documentaire over Joran van der Sloot komt. Op donderdag 10 juni keken er een miljoen mensen naar de eerste documentaire. De tweede Joran-docu op woensdag 16 juni trok 920 duizend kijkers.

Joran van der Sloot: een maand na de moord op Stephany is woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6. Door deze ingelaste documentaire schuift de start van de docusoap 60 Baby’s per Uur: het Hectische Leven in een Kraamkliniek een week op naar woensdag 7 juli.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen