Larry King stopt met talkshow CNN

Geplaatst op wo 30 jun 2010 om 10:37De Amerikaanse presentator Larry King stopt na 25 jaar met zijn beroemde talkshow Larry King Live. Dat heeft zijn werkgever CNN bekendgemaakt. De 76-jarige King wil meer tijd met zijn gezin doorbrengen. De talkshow stopt dit najaar, maar Larry King blijft wel thema- uitzendingen maken voor CNN. “Ik heb er zo langzamerhand genoeg van om avond aan avond te moeten werken. Ik wil andere dingen doen, maar op deze manier wel bij CNN betrokken blijven“, laat King weten in een reactie.


9 Reacties op “Larry King stopt met talkshow CNN”


 1. Chiel

  Binnenkort dus weer veel grappen van Letterman in The Late show. Meesterlijk hoe hij King (en Lenno) doet.

 2. Lies

  Logisch, zijn vrouw heeft een zelfmoordpoging ondernomen.

 3. Piet

  Jammer, ik had liever gezien dat David Letterman weg zou gaan i.p.v. Larry King

 4. Chiel

  Reactie op Piet: Die gaat gelukkig nog 1,5 jaar door. Gelukkig maar.

 5. Lies

  Reactie op Chiel: Kijk graag Letterman op Het Gesprek, vooral zijn monologen zijn ijzersterk.

 6. Vinc

  Gaat hij eindelijk weg. Deze man was allang niet meer in staat om een zinnig interview te houden. Het is een gewoonte geworden van mensen om naar hem te kijken en hij heeft een trouwe fanclub die maar blijft roepen hoe geweldig hij is, maar als je het echt gaat analyseren dan raakt het kant noch wal.

 7. Lies

  Reactie op Vinc: Inderdaad. Was altijd bang dat Mr Suspenders live op CNN aan een hartaanval zou bezwijken.

 8. Lies

  Ws wordt de Engelse Piers Morgan zijn opvolger, o.a. oud hoofdredecteur van News of the World – bekend van keiharde undercoverjournalistiek (waar Jakhals Erik het gisteren over had in VI oranje). Zo,het balletje is weer rond.

 9. Chiel

  Reactie op Lies: Klopt! Kijk het altijd. Al snap ik niet dat sommige grappen gewoon 2/3 keer (in een week) voorbij komen. Dat is gewoon echt slecht.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.