Jakhals Erik wil eigen programma

Geplaatst op wo 30 jun 2010 om 10:14Erik Dijkstra, bekend van De Jakhalzen in De Wereld Draait Door, zou op termijn graag een eigen programma willen. Dat vertelde Dijkstra dinsdag in VI Oranje. Volgens Dijkstra is hij niet heel erg ambitieus. “Eigenlijk denk ik daar nooit zo over na, om eerlijk te zijn. Maar een eigen programma een keer, zou ik wel leuk vinden“, zei hij. Dat de kijker hem alleen als ‘Jakhals Erik’ kent, deert hem niet. “Als Erik Dijkstra kent niemand mij, maar als Jakhals Erik wel. Ik hou me niet zo bezig met dat soort dingen.”

Als Erik Dijkstra kent niemand mij, maar als Jakhals Erik is er een klein deel van de mensen, die denken: ‘Hé, dat is die!’. Ik hou me niet zo bezig met dat soort dingen.

Eigenlijk denk ik daar nooit zo over na, om eerlijk te zijn. Weet ik veel. Een eigen programma een keer, zou ik wel leuk vinden.


29 Reacties op “Jakhals Erik wil eigen programma”


 1. Hans Anders

  Les temps des comcombres sont la

 2. Henkers

  Belachelijke kop van ’t artikel, nu lijkt het net of hij stellig verkondigde dat hij een eigen programma wil.

 3. Kaj

  Reactie op Hans Anders: Dat betekent komkommertijd. (Letterlijk: De tijd van komkommers). Toch?

 4. Anoniem

  Enge zieke zak die vent….met zn linkse uitspraken…

 5. Lies

  Derksen haalde gisteren flink uit naar DWDD en Matthijs. Daar wil hij nooit meer aanschuiven omdat ie een keer op het laatst is afgebeld door de redactrice. Een grachtengordelkliek noemde hij het, quote: met meisje Haline Reijn als tafeldame die geen verstand van voetbal heeft enz enz. Derksen zoals we hem kennen ;)

 6. Brutus

  Dit ADHD figuur zit niemand op te wachten…..

 7. jason

  @ anonymous
  als je zulke hersenloze en ongefundeerde kolder uit doe dat dan onder je eigen naam.
  want is hij alleen maar eng en ziek omdat hij links is? Wat is er dan links aan hem en wat dan eng.
  Je loopt de boel te verzieken waarom ?

 8. Anoniem

  Ach trek je er niets van aan, het is gewoon een scheldwoord geworden. De meeste mensen weten niet eens meer het verschil tussen links en rechts. Is ook niet zo gek want de meeste mensen praten links en handelen rechts en bijna niemand van de PvdA komt uit een arbeidersgezin, bijna allemaal zwaar gereformeerd opgevoed.

 9. Vinc

  Reactie op Lies: Nou Lies, zo zei die het niet. Hij schuift niet meer aan voor items van 6 minuten, bij de media-uitzendingen wil hij best nog aanschuiven.
  Over Haline zei die niet dat ze geen verstand hefet van voetbal, dat kon je er wel uit opmaken maar dat heeft hij nooit gezegd. Hij zei wel dat ze nog geen film van 3 woorden achterelkaar kon uitspreken. Daar heeft hij dan weer gelijk in.

 10. 123

  Derksen heeft ook geen verstand van voetbal, hij brief alleen door wat Cruijff hem influitserd

 11. Lies

  Reactie op Vinc: Excuses Vince, ik zat gisteren te suffen op de bank. Ik heb me wel kostelijk vermaakt, doe ik iedere avond met die ouwe brompot. Ga um nog missen na het WK, geef die man een latenightshow!
  http://www.telegraaf.nl/prive/7075035/__Derksen_geeft_af_op_van_Nieuwkerk__.html?p=23,1

 12. Vinc

  Reactie op Lies: Absoluut mee eens. RTL zou hier meer mee moeten doen, dit is ontzettend goede televisie. Nu is het wel ook zo dat Genee en van der Gijp het beste in hem naar bovenhalen. Genee en Derksen hebben een ijzersterke dynamiek samen en dat zie je niet vaak.

 13. Vinc

  Reactie op Vinc: Overigens Lies, als je op youtube zoekt naar diegokjes dan krijg je de site van deze jongen en hierop staan korte samenvattingen van de uitzendingen van VI oranje met natuurlijk alle hoogtepunten waaronder ook die van DWDD, zeker een aanrader aangezien je het zo leuk vindt.

 14. Vinc

  Reactie op 123: Ben jij Hans van Breukelen, dat moet haast wel wanneer je 2 quotes van hem gebruikt om hier te willen scoren. En voor wat?

 15. TeeVeetje

  Deze zich zelfoverschattende Twent een eigen programma ??? Laat me niet lachen zeg . Hoe heetie ook alweer ?

 16. Maaike

  Heb met deze jongen gewerkt. Heeft wel wat creativiteit en kan een grote mond opzetten, maar heeft onvoldoende in zich om een programma te dragen. Mocht dat er toch ooit komen, moet dat wel een onemanshow worden zonder gasten, want het liefst praat Erik de hele dag over zichzelf en hoe geweldig hij zichzelf vindt. Maar goed, beste jongen verder met een klein hartje. Succes ermee.

 17. TeeVeetje

  Tis goed aan hem te merken dat hij met jou heeft gewerkt , want hij kan werkelijk niets !!!!Reactie op Maaike:

 18. Kaj

  Reactie op TeeVeetje: Ken jij ‘Maaike’ persoonlijk?

 19. Roel

  Reactie op TeeVeetje:
  haha, de reacties hier worden steeds debieler en zuurder

 20. Roog

  “Jakhals Erik wil eigen programma”,

  Tjongejonge wat een nieuws. Het zou een stuk opmerkelijker zijn als hij had verkondigd graag tot zijn 67ste 3-minutenfilmpjes te willen maken voor DWDD.

 21. frans pluggen

  Ik ken hem nog goed uit Emmen waar hij vroeger op de strontkar van zijn vader door het dorp reed. Typisch gevalletje ontspoort in de grote stad.

 22. joris van ooijen

  Ik beschouw Erik als de meest talentvolle Jakhals en denk dat hij als presentator zeker een kans maakt. Ik zie hem in hem wel een quizmaster.

 23. Anoniem

  Jakhals Erik is een GORE DIERENMISHANDLAAR. Zie hoe hij met die duif om sprong in Voetbal Interantional van gisteravond. Het arme diertje werd weggegooid alsof t een tennisbal was en stortte ter aarde.

 24. Lies

  Reactie op Anonymous: Hij heeft het overleefd hoor, was wel ff de weg kwijt. Overdrijf niet zo.

 25. Owen

  Reactie op Anonymous:

  Ga janken om een stomme duif! Er is honger op de wereld en jij maakt je druk om een duif die zo dom is dat hij niet fatsoenlijk kan vliegen. Pffff huilie!

 26. Heleen

  Goh over het algemeen wordt er meteen oooohhhh en aaahhhh geroepen als er een dier zo wordt behandeld, nee nu is t allemaal best

 27. Heleen

  Reactie op Heleen: Ha daar is onze tweede Heleen weer. Aan het stoken meid?

 28. Owen

  Reactie op Heleen:

  Nee zielig lopen doen om een beest maar wel ’s avonds een lekker stukje door de bio industr strie mishandeld stuk vlees naar binnen werken is wel best?

  Ga koken ofzo.

 29. LY

  Jakhals kutlul? LOL

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.