KRO: ‘Detectives succesvol alternatief voor voetbal’

Geplaatst op wo 30 jun 2010 om 11:22De KRO is blij met het succes van de detectiveseries die momenteel dagelijks te zien zijn op Nederland 2 als alternatief voor het WK Voetbal op Nederland 1. Volgens de omroep kijken er gemiddeld 700 duizend mensen. “De detectives blijken dan ook het beste alternatief voor het WK Voetbal“, vertelt een zegsvrouw. Voor het eerst biedt de KRO de series tijdens de Detectivemaand ook online aan. Een groot succes, volgens de KRO. “In twee weken zijn de online afleve- ringen al ruim 100.000 keer bekeken.


2 Reacties op “KRO: ‘Detectives succesvol alternatief voor voetbal’”


  1. kraan

    Inderdaad prima initiatief van de PO. Heb je even genoeg van het voetbal, en je wil tv kijken, dan is de CO met alle pulp en oppervlakkigheid voor mij in ieder geval geen optie. En de KRO maakt ook nog eens een keuze uit britse detectives, die wat mij betreft (in bijna alle gevallen) veel meer diepgang en inhoud hebben dan die amerikaanse cliché-detectives. Misschien een volgende keer nog wat Zweedse en Tatort(schimanski)-detectives erbij, en kraan is helemaal tevreden.

  2. wim

    Prima initiatief van de KRO.Was ook de enige zender die de meeste kijkers trok tegenover het voetbal.
    Zouden ze bij elk groot sportevenement moeten doen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.