Sieneke trekt veel bekijks bij tweede repetitie

Foto: William RuttenSieneke heeft zaterdag voor de tweede keer gerepeteerd voor haar Songfestival-optreden en volgens de TROS is de belangstelling van de pers in Oslo erg groot. “Sieneke baarde voorafgaand aan haar persconferentie veel opzien door te arriveren in de ‘Sieneke mobiel’, eenzelfde auto waarmee zij ook bij het vertrek vanaf Schiphol verscheen“, aldus de TROS. “Tijdens de persconferentie stond Sieneke de massaal toegestroom- de pers zowel in het Nederlands als in het Engels te woord.

Volgens de TROS verliep de tweede repetitie vlekkeloos. Ook Sieneke is blij. “Ik weet natuurlijk niet wat de mensen thuis er van zullen vinden, maar ik denk dat wij er alles aan hebben gedaan om het goed over te laten komen. Woensdag staan er nog twee dress rehearsels op het programma en donderdag moet het dan echt gaan gebeuren“, vertelt ze.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen