Peter van der Vorst zat tegen burn-out aan

Foto: RTLPeter van der Vorst heeft het afgelopen televisieseizoen zoveel gewerkt, dat hij bijna tegen een burn-out aanzat. De presentator heeft meerdere interviews afgezegd om bij te komen. “Afgelopen seizoen bereikte ik het punt waarop ik uitgeput was geraakt. Ik was kapot en heb twee interviews met filmsterren in Amerika moeten afzeggen. Het waren redelijk grote namen. Nee, ik zeg niet met wie; dat vind ik niet netjes naar de filmmaatschappij toe“, vertelt de presentator in Avrobode.

Volgens Van der Vorst kan zijn werk behoorlijk vermoeiend zijn. “Gemiddeld ben ik tweeënhalve maand per jaar in het buitenland. Steeds voor korte periodes, wat best vermoeiend is. Vaak is er ineens een toezegging voor een interview en moet alles snel geregeld“, legt de presentator uit.

De RTL 4-presentator vindt ook dat hij te weinig thuis is. “Mijn vriend is gelukkig flexibeler in zijn tijd; hij is vaker thuis dan ik. We hebben prima afspraken, maar natuurlijk vind ik dat ik niet vaak genoeg thuis ben. Ik heb weinig vrije tijd; het afgelopen halfjaar ben ik echt veel weggeweest.

Zelfs op vakantie blijft de werktelefoon aan. “Mijn telefoon blijft altijd aan. Met een eigen bedrijf is het gewoon minder stressvol als je altijd bereikbaar bent.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen