Comedy Central zet groei door in april

Comedy Central heeft in april voor de elfde maand op rij meer kijkers gescoord dan dezelfde maand een jaar eerder. Dat heeft een zegsvrouw van het televisiestation maandag laten weten. In de doelgroep 20 tot 34 jaar behaalde Comedy Central een marktaandeel van 3,4 procent. “Dit betekent een groei van maar liefst 40 procent ten opzichte van dezelfde maand in 2009“, vertelt de woordvoerster. “Comedy Central blijft hiermee stevig op de negende plaats in de zender top tien staan.

Ook in de commercieel belangrijke doelgroep 20 tot 49 jaar is Comedy Central weer gegroeid. “Met een gemiddeld marktaandeel van 2,3 procent betekent dit een stijging van 20 procent ten opzichte van april 2009“, vertelt de persvoorlichtster. “De groei is mede te danken aan de iconen van Comedy Central: Jeff Dunham en South Park. The Jeff Dunham Show ging zeer succesvol van start, de eerste aflevering is de best bekeken seriepremière op Comedy Central ooit en behaalde een marktaandeel in de doelgroep 20-34 jaar van ruim tien procent.”

Alle cijfers zijn inclusief uitgesteld kijken op de dag van uitzending en over het tijdvak 20.00 tot 5.00 uur.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen