BNN belooft ‘genadeloos spannend einde’ ONM

Foto: BNNBNN neemt over twee weken definitief afscheid van ONM. Volgens BNN staat de kijker een ‘genadeloos spannende cliffhanger’ te wachten aan het eind van de laatste aflevering op vrijdag 14 mei. BNN-voorzitter Patrick Lodiers is trots op ONM. “De soap heeft in de loop der jaren talloze moeilijke onderwerpen bespreekbaar gemaakt. Het is heel jammer dat ONM bij BNN moet stoppen, maar ik hoop van harte dat de makers en de cast ergens anders verder kunnen met deze prachtige serie!

Zelf had BNN graag door gewild met ONM, maar het netmanagement van Nederland 3 vond dat de serie te weinig kijkers trok. “Na vijf jaar nog steeds stapelverliefd, maar toch uit elkaar“, verwoordt BNN het afscheid met ONM dan ook.

Of de soapserie elders zal worden voortgezet is nog niet bekend. Wel is bekend dat ONM wordt voortgezet in romanvorm. Er liggen al drie boeken klaar.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen