‘Meer vrouwelijke kijkers VI dankzij René van der Gijp’

Het tv-programma Voetbal International trekt sinds de komst van René van der Gijp meer vrouwelijke kijkers. Dat zei presentator Wilfred Genee maandag in Koffietijd. Volgens Genee vinden dames de voetbalanalist charmant en aantrek- kelijk. “Sinds René erbij is gekomen, is er een belangrijk verschil in het aantal vrouwen dat kijkt“, aldus Genee. “René gooit vaak zijn hemd redelijk ver open, dan zie je zijn borsthaar en dat vinden de dames ook leuk. Ja echt, dat vinden ze geweldig.

Oud-profvoetballer Van der Gijp (49) is sinds september 2008 vaste gast in Voetbal International. “We hadden vroeger Willem van Hanegem – met alle respect, een heel aardige man – maar die zei altijd: ‘Wat kan mij dat nou schelen’. We hebben nu René van der Gijp en die heeft die gulle lach en zorgt voor de humor en de gezelligheid aan tafel. Je hebt daardoor gelijk een andere sfeer.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen