Carlo Boszhard blij met score zaterdagavondshow

Foto: RTLCarlo Boszhard is blij met de kijkcijfers van zijn nieuwe RTL 4-show Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag. Het programma ging zaterdag van start met 1,1 miljoen kijkers, ruim een miljoen kijkers minder dan voorganger Ik Hou Van Holland. “Het heeft 1,1 miljoen gescoord en daar ben ik ontzettend blij mee. Er zijn natuurlijk ook mensen die zeggen: ‘Ja, maar dan heb je niet zo hoog gescoord als Linda‘. Maar zij is ook wat lager begonnen. Je moet het toch allemaal opvolgen“, laat Boszhard weten.

Boszhard hield tijdens de eerste aflevering van Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag contact met collega Irene Moors. “Wij hebben altijd sms-contact. Dan komt de show en dan sms’t ze: ‘Je doet het goed, maar die goochelaar vind ik wat lang’. En die Stevie Starr laten we helemaal uit het buitenland komen. Hij kan een biljartbal inslikken en alles!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen