Balkenende en Jan Smit op oranje bank Hans Kraay Jr.

Hans Kraay Jr. gaat voor de late editie van Shownieuws een dagelijks item maken waarin hij op een oranje bank met bekende Nederlanders praat over het WK Voetbal. De presentator heeft onder meer premier Balkenende, Jan Smit en Guus Hiddink gestrikt. Zij mogen zelf uitkiezen waar de oranje bank komt te staan. “De eerste twee op ons lijstje zijn Guus Hiddink en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Ze gaat er alles aan doen om een tussenstop te maken in Amsterdam“, zegt Kraay.

Het item met de oranje bank is vanaf zaterdag 12 juni dagelijks te zien in de late editie van Shownieuws. Kraay Jr. verheugt zich erop “Ik ga met een oranje bank naar bekende Nederlanders toe. Zij kiezen de plek uit waar ik moet komen met die bank. Zij gaan hun oranje-verhaal aan mij vertellen“, legt de presentator uit.

Update maandag 17 mei: Volgens een woordvoerder van SBS is de gastenlijst nog niet definitief. De genoemde namen staan echter wel hoog op het wenslijstje van Kraay Jr.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen