‘RTL 4 werkt aan nieuw late night-programma’

Foto: RTLRTL 4 werkt aan een nieuwe late night- show waarin de boegbeelden van het RTL Nieuws het nieuws van de dag be- spreken. Daarbij ontvangen ze bekende deskundigen als politiek verslaggever Frits Wester en sportkenner Humberto Tan. Dat vertelde showbizzdeskundige Evert Santegoeds woensdag op Radio 538. De werktitel zou Nieuws Laat zijn. “Het wordt een programma dat net als Met Het Oog Op Morgen door verschil- lende mensen gedragen zal worden“, aldus Santegoeds.

De nieuwe late night-show moet in september van start gaan. “In de wandelgangen hoor ik dat ze dat juist expres hebben gedaan omdat er totale verwarring op komst is in Hilversum met ingang van het nieuwe seizoen, want Brandpunt komt terug, Wakker Nederland gaat een ochtendshow maken en NOVA verdwijnt. Van al die verwarring hoopt de zender gebruik te maken.”

Humberto Tan is niet op de hoogte van het programma, zei hij woensdag op de radio. “Ik weet van werkelijk helemaal niets.”

RTL 4 geeft de late avond sinds het vertrek van Barend & Van Dorp in 2005 uit handen aan Pauw & Witteman op Nederland 1 en Hart van Nederland op SBS 6. De afgelopen jaren bracht RTL 4 op de late avond twee dagelijkse programma’s: het geflopte nieuwsprogramma 4 in het Land en de matig bekeken quiz De Slimste met Martijn Krabbé. Nu zijn op de late avond herhalingen en buitenlands product te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen