RTL 4 donderdag in het teken van Koninginnedag

Foto: Roy BeuskerRTL 4 staat donderdagavond volledig in het teken van Koninginnedag. Voor de gelegenheid presenteert Linda de Mol haar tv-show Ik Hou Van Holland doordeweeks en komt de comedy Zeg ‘Ns Aaa voor even terug met een speciale oranjegetinte aflevering. In Ik Hou Van Holland (20.30 uur) is het een strijd tussen de mannen en de vrouwen: teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge neemt het dit keer niet op tegen Peter Heerschop, maar tegen het team van RTL-gezicht Irene Moors.

Heerschop speelt het spel samen met Jack Spijkerman, Martijn Krabbé en Winston Gerschtanowitz, terwijl Moors in haar team Caroline Tensen, Loretta Schrijver en Quinty Trustfull ontvangt. “En speciaal ter gelegenheid van Koninginnedag komt Jan Smit langs om het feestgehalte nog hoger op te schroeven“, vertelt een woordvoerster van RTL.

Later op de avond, om 22.30 uur, wordt een nog niet eerder uitgezonden aflevering van Zeg ‘Ns Aaa vertoond. Mevrouw Dobbelsteen heeft oranje tompoezen gekocht voor bij de koffie in verband met Koninginnedag. Ook in de wachtkamer heeft ze oranje koekjes neergezet voor het Oranje Gevoel. Ze is een enthousiaste fan van het Koninklijk huis, dus als prinses Máxima op het spreekuur van de dokter komt, kan haar Koninginnedag niet meer stuk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen