Albert dankt lintje aan bijdrage maatschappelijke discussie

Geplaatst op Thu 29 Apr 2010 om 13:06Foto: Reni van MarenHet lintje dat Albert Verlinde donderdag opgespeld heeft gekregen, dankt hij aan zijn bijdrage aan de maatschappelijke discussie, aan de homo-emancipatie en aan de Nederlandse cultuur. Dat heeft een woordvoerder van RTL 4 donderdag laten weten. Verlinde is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau. “Albert kreeg de versierselen opgespeld door burgemeester Roderick van de Mortel in het Raadhuis van Vught, waar hij onder valse voorwendselen naartoe was gelokt“, aldus de zegsman.


32 Reacties op “Albert dankt lintje aan bijdrage maatschappelijke discussie”


 1. Moniekje

  Chiel Montagne heeft ook lintje! Zou tijd worden ook, niemand heeft zoveel betekend voor nederlandstalige muziek als hij.
  Gefeliciteerd Chiel! en een dikke kus!

 2. Herman

  Niet te geloven is dit , iemand die heel veel mensen beledigd en pijn doet krijgt een onderscheiding BAH.

 3. jaap

  Ik denk dat die zelf ingenomen kwal er nog trots op is ook , zelfbeeld is totaal weg.

 4. 2.0

  jah en het mooie van het verhaal is, het wordt niet eens door de koningin bedacht om m te geven maar kennisen moetten een brief sturen om iemand er voor op te geven dus wat voor meerwaarden het lintje dan heeft vraag ik mezelf af, en dan net wat herman hierboven zegt, jarenlang beledigd hij iedereen dat verdiend geen lintje iigv

 5. Sjors

  Reactie op 2.0: De Koningin keurt het uiteindelijk wél goed, nadat ze is geadviseerd.

 6. Peter

  Reactie op 2.0:

  Je weet totaal niet hoe het werkt…

 7. ANGEL

  Hij zal wel ,n lintje gekregen hebben omdat hij zoveel mensen de grond in trapt en vernederd.
  Verschrikkelijke irritante kwal.
  Of zijn er misschien dit jaar lintjes uit gedeeld voor de meest irritante mens ?
  Dan zeg ik…Hij heeft een lintje verdiend…die Kwalbert Verlinde.

 8. Grobber

  Bovenstaanders……..Jalours??

 9. Sil

  Waar is de tijd gebleven dat een lintje echt wat waard was en welke alleen gegeven werd als je daadwerkelijk iets voor de maatschappij betekend had…

 10. Geen bewonderaar

  Hij was al retenridder en nu is hij zelfs retenridder in de Orde van Oranje-Nassau.

 11. Haasje

  @Sil. Precies, ik snap deze koninklijke kronkel dan ook echt niet. Stelt dus eigenlijk niet veel meer voor.

 12. Ella

  Jaloezie is een lelijke eigenschap. Iemand iets misgunnen trouwens ook. En schelden is iets voor simpele zielen zonder fatsoenlijke argumenten.
  Heel erg gek ben ik niet op Verlinde, maar de beredenering voor dat lintje volg ik wel. Ik zou zeggen: gefeliciteerd!

 13. Anne

  Reactie op Sil:
  Helemaal mee eens.

 14. jaap

  Reactie op Ella:
  Jaloezie en misgunnen zonder fatsoenlijke argumenten heb je het over , zeggen dat deze man door enkel en alleen maar mensen te bezeren geen lintje verdiend is toch goed genoeg.

 15. TeeVeetje

  Als er één iemand was die hem NIET verdiende dan was het deze HitsigePisNicht , het is te treurig voor woorden dat ,dat zomaar kan !

 16. Ella

  Reactie op TeeVeetje: Wat een enge en onsmakelijke taal. Dat Verlinde deels is onderscheiden vanwege zijn bijdrage aan de homo-emancipatie is goed – want jouw reactie laat zien dat die emancipatie nog hard nodig is.

 17. Sandra

  Wat zal Albert blij zijn! Wat is de reden dat hij hem kreeg? Dat hij al 9 jaar Boulevard doet?

 18. eduard

  Ella, Ella, Ella, Ella, Ella, Ella, jij bent vast familie van kwalbert want anders snap ik niet waarom je hem verdedigd. Die man verdient zijn geld met roddelen en oordelen over anderen, maar als over hem wordt geroddeld dan overschrijd je de fatsoensnormen. Zie zijn schijnheilige gedrag nav de prijs die hij kreeg van bnn waar afluisterapparatuur inzat, eerst op tv zeggen ja mag je uitzenden en dan een dag later ineens een rechtzaak aanspannen. Nee dit lintje is niet terecht maa had door de plee gespoeld moeten wn

 19. Pffff!!!

  Enge meneer. Qualbert is niet serieus te nemen … net zo min als welke willekeurige andere broekplassende zuigeling uit de kinderopvang van mijn dochter. Als je het verstand op die leeftijd nóg niet hebt, ga je het nooit meer krijgen. Ik vind dat onze koningin dat lintje moet intrekken, wat heeft dat mens nou gepresteerd? 0,0.

 20. Ella

  Reactie op eduard: Wel bij de les blijven hoor! In mijn eerste reactie zei ik “Heel erg gek ben ik niet op Verlinde”. En familie ben ik allemaal helemaal niet. Ik verdedig Verlinde ook niet (lijkt me onnodig), maar zeg alleen dat ik wel begrijp dat hij die onderscheiding krijgt. Wegens zijn bijdrage aan de Nederlandse cultuur (als theatherproducent), en zijn bijdrage aan de homo-emancipatie. Dat hij meedoet aan een roddelprogramma (waar hij nogal onschuldige valse grapjes maakt en af en toe een venijnige opmerking – maar altijd met een knipoog) doet daar niets aan af; en heeft met dat lintje niets te maken. En die afluisteraffaire sleep je er wel heel erg met de haren bij. En: ‘Kwalbert’? verzin eens iets originelers…

 21. Johan B.

  Reactie op Ella: Ella, ik kan je wel volgen, maar bijdrage aan de homo-emancipatie? Als je de reacties lees en hoor over dit persoon dan is het duidelijk dat het de homo-emancipatie niet goed doet. Aan de andere kant is de acceptatie van de homo’s al afgenomen sinds het homo-huwelijk. Dus wat ik wil zeggen is dat hij het lintje hooguit verdiend vanwege zijn bijdrage als theaterproducent.

 22. AnoAnoNiem

  Ella, Ella, Ella, Ella, trek eens een schoon maar vooral droog onderbroekje aan, en verlos ons van je nat geworden broekje door je homo-emancipatie-tunnelvizie.
  Lang leve Ella, Lang leve Kwalbert.
  Maar nu ff no Ella, later kan het wel weer als alles weer droog is.

 23. Ella

  Reactie op AnoAnoNiem: Oeps, ik heb blijkbaar een gevoelig snaartje geraakt. Al snap ik weinig van wat je roept (behalve een curieuze obsessie voor ondergoed). Zo vals heb ik Verlinde nog nooit gehoord.
  Sterkte ermee – ik haak af en ga feest vieren.

 24. Ik was erbij

  Mijn vader heeft vandaag zijn lintje afgegeven op het gemeentehuis toen hij hoorde dat Verlinde er ééntje kreeg

 25. AnoAnoNiem

  ….Ella, ook met je laatste commentaar blijf je toch wel hot cool…..
  veel plezier op je feestje.
  bye bye.

 26. kaat

  Belachelijk! Welk maatschappelijk belang?
  Wel makkelijk te regelen via de lobbylijntjes van zijn man die in de VVD zit.
  Ik begrijp echt niet waarom deze meneer een lintje zou moeten krijgen!
  Ongelooflijk….

 27. Anonymous

  Wat een grote schande dat deze man een lintje heeft gekregen!
  Heeft bijgedragen om de vaderlandse society kapot te maken,en over andermans rug zijn succes te boeken!

 28. mediaboer

  Albert moet een pleiser op zn bek en zeker geen lintje. Wat een blamage, de hele waarde van het lintje wordt hier even onderuit gehaald.

 29. Ronald

  Dacht dat zijn prestaties in de darkroom prive bleven…

 30. marc

  Een lintworm hadden ze die gladde pad moeten geven

 31. Anonymous

  Reactie op jaap:

 32. ger

  wat een bal die van de linden die zelf om zijn flauwe grappen moet lachen
  wat een vreselijke vent

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.