Henny Huisman: ‘Heerlijk dat tv-show Winston flopte’

Henny Huisman vindt het ‘heerlijk’ dat de tv-show ‘In De Huid Van’ van Winston Gerschtanowitz in 2005 een flop werd. Het Talpa-programma was een nieuwe versie van Huismans Soundmixshow. “Het was de Soundmixshow met een andere naam. Ze dachten te scoren met een jonge, blitse presentator, maar dat zakte als een onderbroek. Voor mij een heerlijk gevoel“, vertelt Huisman deze week in Televizier. “Ik gun niemand een flop, maar ze moeten ons vak niet gaan onderschatten.

De 58-jarige Huisman is gecharmeerd van Matthijs van Nieuwkerk en Ruben Nicolai. “Hij heeft iets leuks aan zijn kont hangen, maar moet wel zorgen dat hij de juiste programma’s gaat doen. Wat ik slecht vind: je ziet wel eens een presentatieduo waarvan de een goed is, maar de ander kwalitatief minder. Die is alleen aangenomen vanwege het leuke smoeltje. Je moet te allen tijde een programma kunnen dragen.

Huisman heeft in het verleden grote tv-shows gepresenteerd, zoals de Playback Show, de Soundmixshow, de Mini Playbackshow en de Surpriseshow. Zijn laatste grote tv-show was Korenslag begin 2009.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen