Patrick Kluivert aan de slag voor Eurosport

Foto: EurosportPatrick Kluivert gaat een prominente rol spelen in het dagelijkse WK-programma Soccer City Live van tv-station Eurosport. De voormalig profvoetballer zal in de show van de Duitse presentator Gernot Bauer de rol innemen van voetbalanalist. “Het is geweldig, zeker ook omdat ik mijn voetbalcarrière nu een mooi vervolg wil geven als trainer-coach, om nu de zaak eens van die andere kant te belichten. En dat ik dat dan gelijk voor zo’n groot publiek mag doen, is wel een eer“, laat Kluivert weten.

Soccer City Live zal iedere avond live worden uitgezonden vanuit Johannesburg, waar het WK Voetbal plaatsvindt, en brengt wedstrijdanalyses, terug- en vooruitblikken op de wedstrijden, interviews en het laatste nieuws. Of Eurosport van 11 juni tot en met 11 juli ook beschikt over de WK-samenvattingsrechten, is nog niet duidelijk.

Eurosport is de grootste pan-Europese tv-zender. Ze wordt in 20 talen uitgezonden, bereikt 120,1 miljoen huishoudens en 240 miljoen kijkers in 59 landen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen