DWDD en Pauw & Witteman niet live op Koninginnedag

Foto: VARADe talkshows De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman komen vrijdag op Ko- ninginnedag niet met een live-uitzending. Pauw & Witteman brengt een eerder opgenomen aflevering over het Olym- pisch Plan 2028 en ‘DWDD’ komt met een muzikale uitzending. “Voorafgaand aan de reguliere uitzendingen trakteren artiesten het publiek in de studio van De Wereld Draait Door altijd op een miniconcertje. Deze unieke beelden worden nu voor het eerst uitgezonden“, zo laat de VARA weten.

De aflevering van Pauw & Witteman werd opgenomen toen Paul Witteman in verband met zijn operatie nog ziek thuis zat en zal dus alleen door Jeroen Pauw worden gepresenteerd. De uitzending is een thema-uitzending rondom het Olympisch Plan 2028, het plan om de Olympische Spelen in 2028 naar Nederland te halen. Te gast om hier over te praten zijn Erica Terpstra, Ivo Opstelten, Mart Smeets en een keur aan voormalig topsporters.

De Wereld Draait Door is om 19.30 uur te zien op Nederland 3. Pauw & Witteman volgt later op de avond om 23.00 uur op Nederland 1.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen