Daphne Bunskoek: ‘Ik heb geschreeuwd tegen Albert’

Daphne Bunskoek heeft in haar tijd bij RTL Boulevard een aantal keer lijnrecht tegenover ex-collega Albert Verlinde gestaan. Dat zei Bunskoek donderdag in RTL Boulevard, waarin werd gevierd dat Verlinde al 1500 keer aan de desk heeft gezeten. Volgens Bunskoek had niet alleen haar voorganger Beau van Erven Dorens problemen met Verlinde. “Ik heb wel eens schreeuwend op de gang gestaan met Albert, dat de tranen over mijn wangen liepen en ik riep: ‘Ik doe de uitzending niet!‘”

Ook Van Erven Dorens had regelmatig ruzie met Verlinde. “We hielden echt veel van elkaar en dan ga je dus ook heel veel ruzie maken. We zijn elkaar ook vaak huilend in de armen gevlogen“, zegt Van Erven Dorens. “Maar ik mis het meest aan die tafel zitten en grappen met elkaar maken.

Bunskoek heeft eveneens veel gelachen bij RTL Boulevard. “Ik heb ontzettend veel gelachen. Er is geen enkel programma geweest waarin dat zo gemakkelijk ging.

Verlinde zelf is trots op alle drie de vaste presentatoren waarmee hij samenwerkt of heeft samengewerkt. “Het zijn drie fantastische mensen met de eerlijkheid die ze hebben. Dat is het mooie aan die plek. Daar moet je zo jezelf blijven. Of je nou zoals Daphne de kritische journaliste bent, of zoals Beau de douwer bent, of als Winston die het allemaal leuk houdt, of Humberto die denkt: gaat het nog over voetbal vanavond? Dat vind ik er heerlijk aan. Dat maakt het programma tot een feestje.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen