Carlo Boszhard: ‘Ik Hou Van Holland niet te evenaren’

Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard verwacht dat zijn nieuwe tv-show Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag niet zoveel kijkers gaat scoren als Ik Hou Van Holland. De presentator komt vanaf deze week op het tijdstip van Linda de Mols kijkcijferhit te staan. “Dat is niet te evenaren. Maar die begon ook niet met 2,3 miljoen kijkers. Die begon het eerste seizoen met 1,4 miljoen kijkers. Dan kijken mensen of het leuk is en praten ze erover. En dan zegt opeens iedereen: ‘Ja, het is leuk’. Zo werkt dat“, zegt Boszhard op Q-music.

Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag wordt een grote spelshow met veel prijzen. “Het wordt een giga-show met giga-prijzen en giga-gasten. Er zit een mystery guest in. Show, licht, spektakel, showtrappen. Alles om een zaterdagavondshow neer te zetten waarvan je denkt: dat was vroeger ook zo.”

Boszhard hoopt dat zijn nieuwe programma aan zal slaan. “Je bent altijd bang dat mensen zeggen: ‘Vroeger was het altijd leuker’.”

Lotto’s Onvergetelijke Zaterdag is zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen