Het Blok dit jaar met extra lange afleveringen

Foto: SBSDe afleveringen van de NET 5-reeks Het Blok duren dit jaar extra lang. De eerste en laatste aflevering hebben een lengte van twee uur en de reguliere aflevering- en duren dit seizoen anderhalf uur. Hiermee hoopt NET 5 het succes van Het Blok uit te bouwen. “Het vorige seizoen van Het Blok had een zeer goed marktaandeel van 16,3 procent in de voor NET 5 belangrijke doelgroep Vrouwen 20-34 jaar. Gemiddeld keken er elke aflevering bijna een half miljoen kijkers“, aldus de zender.

In Het Blok hebben vier uitgesproken stellen elf weken de tijd om met een beperkt budget een aantal appartementen in Amsterdam volledig te renoveren en in te richten. Het presentatieduo Erik van der Hoff en Renate Verbaan staat de kandidaten in de ijskoude wintermaanden bij tijdens hun zware klusactiviteiten.

Het Blok, dat wordt gesponsord door KPN, Lindemans Wijnen en Koninklijke Sphinx, is vanaf 10 maart wekelijks op woensdagavond om 20.30 uur te zien. Het programma wordt geproduceerd door De Beeldbrigade.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen