Geert Wilders: ‘Pauw en Witteman verschrikkelijke mensen’

PVV-leider Geert Wilders gaat nooit in op uitnodigingen van ‘Pauw & Witteman’ en dat heeft alles te maken met presen- tatoren Jeroen Pauw en Paul Witteman. “Dat zijn verschrikkelijke mensen“, zegt de politicus in een interview met Playboy, dat vanaf donderdag in de winkels ligt. Wilders, die ook niet in de talkshow van Robert Jensen wilde zitten, praat in het interview met Playboy onder meer over zijn leven in de politiek. Ook verklaart hij waarom hij bijna geen vrienden heeft: “Ik ben geen sociaal dier.

Spijt van zijn in de media vaak bekritiseerde ‘kopvoddentax’ – een plan om belasting te heffen op hoofddoekjes – heeft hij niet. “Volgens mij zijn we sinds die kopvoddentax alleen maar meer gestegen in de peilingen“, zegt de PVV-leider in het uitgebreide interview. “Als je niet af en toe hard bent, blijven ze zitten gapen in de politiek.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen