SBS 6 verbreekt banden met mentalist Hayashi

Foto: SBSSBS 6 heeft per direct alle banden met mentalist Hayashi verbroken. De oud- kandidaat van De Nieuwe Uri Geller zou in het nieuwe seizoen van de tv-show optreden als jurylid, maar dat gaat niet door. Eind vorig jaar nam de moeder van een 17-jarig meisje contact op met SBS 6. Haar dochter zou op ongepaste wijze via Hyves en telefoon benaderd zijn door Hayashi. “Omdat SBS 6 niet overtuigd is van zijn onschuld, heeft de zender direct zijn banden met Hayashi verbroken“, aldus SBS Shownieuws.

Hayashi geeft toe contact te hebben gehad met het minderjarige meisje. “Het was flirterig, want het meisje schreef mij ook. Het was op een soort van grappige manier. Het klopt dat ik flirterige dingen schreef naar haar. Het probleem begon toen ze mij vertelde, nadat ik iets flirterig schreef, dat ze een vriendje had. Ik ben niet geïnteresseerd in een meisje dat al een vriend heeft en dus heb ik het contact verbroken. Het probleem begon toen zij even daarna op mijn Hyves andere meisjes vond die met mij flirtten. Ze werd jaloers en dat is de reden waarom mijn management daarna met haar ouders moest praten.”

De mentalist gaf in RTL Boulevard aan dat de klacht van het meisje niets te maken heeft met het annuleren van zijn tv-optredens. “Voor zover ik weet heeft het niets te maken met de geruchten dat een meisje geklaagd heeft. Ik doe niet mee omdat ik niet beschikbaar ben, omdat ik meewerk aan een Brits programma.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen