Marianne Timmer aan de slag voor RTL Boulevard

Schaatster Marianne Timmer zal vanaf vrijdag 12 februari dagelijks aanschuiven in de studio van RTL Boulevard om daar commentaar te geven op actuele gebeurtenissen tijdens de Olympische Spelen in Vancouver. “Marianne is een van de grootste sporthelden die we hebben en ik ben blij dat zo’n sport-ster dagelijks aan de desk plaats wil nemen. Zij kent de schaatswereld als geen ander en is nog ontzettend aardig ook, wat willen we nog meer“, zo laat presentator Albert Verlinde weten.

Na een ongelukkige val op 13 november 2009, waarbij Marianne haar hielbeen op meerdere plaatsen brak, zag de meervoudig Olympisch kampioene haar kansen op Olympische deelname in Vancouver vervliegen. Ze herstelde sneller dan gedacht maar net niet snel genoeg om zich tijdens het skate-off alsnog te plaatsen.

Timmer heeft zin in haar rol van Vancouver-deskundige in RTL Boulevard. “Ontzettend goed dat RTL Boulevard op haar manier aandacht gaat besteden aan de Olympische Winterspelen; dat spreekt mij wel aan. Ik heb er zin in om dagelijks aan te schuiven en mijn bijdrage te leveren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen