Patty Brard en Tooske schrikken van Hayashi

Foto: SBSPatty Brard en Tooske Ragas zijn ervan geschrokken dat mentalist Hayashi is beschuldigd van ongepast contact met een minderjarig meisje (17). SBS 6 besloot daarop dat Hayashi toch niet te zien zal zijn in de jury van de tv-show De Nieuwe Uri Geller. “Dat kan natuurlijk allemaal gewoon niet, klaar. Wij willen daar niet mee geassocieerd worden en de zender ook niet“, zegt jurylid Brard. “Iemand die zich hier schuldig aan maakt, verdient zeker geen podium. En al helemaal niet bij ons.

Brard vervolgt bij SBS Shownieuws: “Toen wij ook enigszins lucht kregen van deze aantijgingen, hebben we ook korte metten gemaakt met het feit dat hij eventueel wisselend jurylid in De Nieuwe Uri Geller zou worden.

Ook presentatrice Tooske is geschrokken. “Ik vind het allemaal heel heftig. Ik ben er heel erg van geschrokken. Dit is iets wat heel moeilijk is. Als iemand nog niet bewe- zen schuldig is ergens van of veroordeeld, dan is het heel moeilijk om er iets over te zeggen. Maar de aantijgingen zijn dusdanig serieus. Ik vind het afschuwelijk“, zegt ze. “We doen ons uiterste best om de mensen waarmee we samenwerken zo goed mogelijk te leren kennen, maar heel veel mensen hebben geheimen in de kast.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen