NET 5 met talentenjacht ‘Stylist van de Sterren’

Foto: SBSSuzanne de Jong gaat vanaf april het tv- programma Stylist van de Sterren presenteren op NET 5. In deze afvalrace strijden zes modefanaten tegen elkaar om de assistent van stylist Bastiaan van Schaik te worden en een baan bij mode- keten Shoeby te bemachtigen. “Elke aflevering moeten de stylisten in spé een aantal opdrachten uitvoeren. Zo moeten de kandidaten in het item ‘BN’er zoekt stylist’ de perfecte outfit voor een BN’er vinden voor een speciale gelegenheid“, laat het tv-station weten.

De kandidaten moeten ook nietsvermoedende voorbijgangers een metamorfose geven of een hippe catwalkshow regisseren. “Ook geven ze de kijkers tips bij moeilijke stylingissues. Bastiaan van Schaik beoordeelt samen met een deskundige jury de aankomende stylisten op hun mode-inzicht, creativiteit en authenticiteit. In de laatste aflevering moeten de twee finalisten alles uit de kast trekken, omdat maar een persoon zich de titel Stylist van de Sterren mag toe-eigenen.”

Mannen en vrouwen tussen de 18 en 35 jaar kunnen zich opgeven via [email protected]. “Afreizen naar Parijs, Milaan of New York om de ideale zomercollectie bij elkaar te shoppen voor bijvoorbeeld Sylvie van der Vaart of Hanna Verboom. Modetrends ontdekken en creëren, glamourfeestjes bezoeken en omringd worden door sterren. Het is een droombaan die maar voor weinigen is weggelegd… tot nu!”

Stylist van de Sterren is vanaf woensdag 7 april wekelijks om 22.00 uur te zien.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen