Sander Lantinga in derde Gehaktdag

Foto: Falco HassinkNa Rita Verdonk en Tatjana Simic, is het vrijdagavond de beurt aan Sander Lantinga om plaats te nemen in de rode zetel van de AVRO-show Gehaktdag. Hij krijgt daar stevige commentaren van Arie Koomen en Tijl Beckand. “Je brak door omdat je bij MTV maandenlang met een zak over je hoofd presenteerde. Helaas ben je daar mee opgehouden“, klinkt het. En: “Sander Lantinga is een persoonlijkheid die mensen verenigd… Dat zou je niet zeggen, maar echt iedereen vindt hem kut.

Naast Arie en Tijl, wordt Sander ook toegesproken door Kluun, Nico Dijkshoorn en Pepijn Lanen van de Jeugd van Tegenwoordig. “Grote verrassing voor Sander is dat ook  zijn grote held Pino langskomt, echter is deze ontmoeting voor beiden geen succes. Traditie bij Gehaktdag is wel dat de gast een slotbetoog houdt. Het bleef nog lang onrustig in de studio“, aldus de AVRO.

Gehaktdag wordt om 20.30 uur uitgezonden op Nederland 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen