Tanja Jess: ‘Ik tilde Temptation Island naar hoger plan’

Foto: Robert ElsingTanja Jess kijkt met veel plezier terug op het programma Temptation Island, dat zij in 2005 en 2006 presenteerde op Veronica. Volgens Jess passen verleidingsprogramma’s als Temptation Island goed bij haar. “Voor mij was het enorm spannend om met deelnemers te praten over hun diepste gevoelens. Ik was oprecht nieuwsgierig. Daarom kon ik het programma ook naar een hoger plan tillen“, vertelt ze in Televizier. “Niets fascineert mij meer dan mensen en wat hen bezielt.

In Temptation Island zetten koppels hun relatie op het spel door zich te omringen met aantrekkelijke vrijgezellen. “Ik heb me wel even achter de oren gekrabd of ik het moest doen. En ik ben verguisd toen ik het deed. Het was een programma dat op de lijn balanceerde. Uiteindelijk vond ik dat het fenomeen reality toen al zo bekend was dat deelnemers goed wisten waaraan ze begonnen“, aldus Jess.

Jess is al enige tijd niet meer te zien als presentatrice. “Ik heb me een slag in de rondte gewerkt met een dagelijks radioprogramma bij 100% NL en de serie Wolfseinde voor Omroep Brabant. En dan ben ik vorig jaar ook nog getrouwd en kreeg ik vlak daarvoor weer een kind. Ik heb nog nog nooit zo hard gewerkt.

Tanja Jess is vanaf donderdag 4 maart wel te zien in de nieuwe dramaserie Bloedverwanten, om 21.30 uur  bij de AVRO op Nederland 1.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen