Henkjan Smits hoopt op hogere kijkcijfers

Henkjan Smits (48) hoopt dat zijn SBS 6-show Het Mooiste Pand van Nederland woensdagavond beter scoort dan vorige week, toen de twee uur durende première-aflevering slechts 416.000 kijkers trok. Daarmee scoorden Smits en zijn collega Nance aanzienlijk onder het zendergemiddelde. Smits liet vorige week op Twitter weten ‘strontchagrijnig’ te zijn over de kijkcijfers, maar is nu vol vertrouwen. “De tweede aflevering om half tien is korter en bijzonder leuk en de opnames gingen goed.

In Het Mooiste Pand van Nederland, dat een vervolg is op het AVRO-programma Restauratie, maken zestien oude gebouwen kans op een opknapbeurt ter waarde van een miljoen euro. Daarnaast reikt Ron Brandsteder wekelijks 100.000 euro uit aan een gelukkige winnaar van de BankGiro Loterij.

De tv-show is woensdagavond om 21.30 uur, direct na Hart in Aktie, te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen