TROS zendt Buma Harpen Gala in 3D uit

Foto: TROSDe TROS gaat het Buma Harpen Gala met Yolanthe Cabau van Kasbergen op woensdag 3 maart niet alleen uitzenden op Nederland 3, maar ook volledig in 3D op het digitale themakanaal Sterren.nl. “Het is voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse televisie dat een tv- programma volledig in 3D wordt uitgezonden“, vertelt een woordvoerster. Hiervoor heeft men een 3D-bril nodig. “Door het driedimensionale effect heeft de kijker het gevoel live in de studio aanwezig te zijn.

Tijdens het Buma Harpen Gala worden de Buma Gouden en Zilveren Harpen, Buma Exportprijs en de prijs voor het Beste Nederlandse Lied uitgereikt. Naast optredens van de winnaars zullen ook diverse andere artiesten het podium betreden.

De Gouden Harp is de hoogste onderscheiding die door muziekorganisatie Buma Cultuur wordt uitgereikt. Het is een oeuvreprijs bestemd voor muziekauteurs en artiesten die zich in hun carrière op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse lichte muziek. De prijs wordt sinds 1962 jaarlijks uitgereikt.

Het Buma Harpen Gala is op woensdag 3 maart vanaf 20.25 uur te zien op Nederland 3. De 3D-uitzending is tegelijkertijd op het themakanaal Sterren.nl.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen