Albert Verlinde: ‘Loretta toch niet bij Koffietijd’

Loretta Schrijver wordt toch niet een van de gezichten van de nieuwe Koffietijd op RTL 4. Dat meldde RTL-presentator Albert Verlinde dinsdagavond in RTL Boulevard. Koffietijd keert in april dagelijks terug op de buis en zal worden uitgezonden vanuit de villa in Eemnes die eerder het decor was van De Gouden Kooi. “We zeiden dat Quinty Trustfull en Loretta Schrijver het gingen doen, maar vandaag hebben we bericht gekregen dat Loretta het waarschijnlijk toch niet zal doen“, aldus Verlinde.

Volgens Verlinde wil RTL 4 geen vrouw naast Quinty Trustfull neerzetten. “Er zou misschien toch sprake zijn van dat er een meneer gaat plaatsnemen naast Quinty.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen