Omroep MAX niet bang voor Koffietijd van RTL 4

Foto: Nick van OrmondtVoorzitter Jan Slagter van Omroep MAX vindt het niet vervelend dat Koffietijd in april terugkeert op RTL 4. Ook MAX komt met een dagelijkse ochtendshow, gepresenteerd door Myrna Goossen. “Ik vind dat wel goed. Ik durf de concurrentie aan te gaan. Zij beginnen geloof ik al in april, dus we kunnen nog van hun fouten leren als wij in september beginnen“, aldus Slagter in Shownieuws. Hij rekent wel op succes voor Koffietijd. “Om 10 uur moest je mijn moeder niet bellen, want dan keek ze Koffietijd.

Slagter houdt vertrouwen in zijn eigen dagelijkse ochtendshow. “Het zou zo moeten zijn dat om 10 uur echt heel veel mensen zeggen: ‘Het gaat zo beginnen’. Dat was vroeger bij Koffietijd ook zo.

Voor de presentatie van Koffietijd wordt onder meer de naam van Loretta Schrijver genoemd. Schrijver was in 2007 en 2008 te zien bij MAX, maar verliet de omroep vanwege een burn-out. “Ik vind het prima. Als Loretta dat wil doen. Ik hoop dat ze het aan kan, ik vind het allemaal best. Bij ons is het niet gelukt“, aldus Slagter.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen