Victor Reinier snapt niets van zenderbazen

Foto: TROSActeur Victor Reinier snapt er niets van dat er nog geen beslissing is genomen over een eventueel vierde seizoen van zijn politieserie Flikken Maastricht. Hij hoopt erg op een vervolg. “Het is nog een beetje de vraag. Het is heel gek. We hebben heel mooie kijkcijfers. We halen altijd een miljoen mensen per aflevering. Het wordt heel erg goed gewaardeerd met een 8,2. Er is iemand ergens en die durft maar geen ja of nee te zeggen. Dat is een beetje gek. Het hangt er nog om“, zegt Reinier op Q-Music.

Victor Reinier hoopt dat er een vervolg komt op het huidige derde seizoen. “Ik hoop natuurlijk heel erg van wel, want ik vind het hartstikke leuk om te maken. Ik geloof dat hierover maandag een gesprek is bij de TROS.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen