Veronica rekent op succes voor NCIS LA

Geplaatst op za 30 jan 2010 om 17:02

Foto: SBSVeronica verwacht dat de nieuwe serie NCIS LA ook in Nederland aan zal slaan. Deze spin-off van de misdaadserie NCIS is vanaf zondag 7 maart te zien op het televisiekanaal. De hoofdrollen in NCIS LA zijn weggelegd voor LL Cool J en Chris O’Donnell, onder andere bekend van Batman Forever. “Na NCIS heeft Veronica nu ook de hand weten te leggen op deze successerie uit de VS en verwacht NCIS LA net zo groot te maken als haar voorganger“, zegt een woord- voerster van Veronica.

LL Cool J en Chris O’Donnell spelen special agents Sam Hanna en G. Callen in NCIS LA. De misdaad in Los Angeles trekt aan en het Special Projects-team van Hetty Lange (Linda Hunt) is aan zet om hiertegen op te treden. De special agents die de misdaad proberen te bestrijden, ondersteund door geavanceerde technologische snufjes, nemen valse identiteiten aan en zetten dagelijks hun leven op het spel.

In de eerste overgangsaflevering op 7 maart is te zien hoe de twee teams uit Washington en Los Angeles met elkaar in aanraking komen. Nadat in Washington een marinier is vermoord, ontdekt het team van NCIS dat er een link is met Los Angeles. Daarop wordt het Special Projects-team uit L.A. bij de zaak gehaald en zijn de teams genoodzaakt samen te werken om de moord op te lossen.

NCIS LA brak vorig jaar alle records in Amerika. “Met een gemiddeld kijkcijferaantal van 16,8 miljoen en een best scorende aflevering van 19,4 miljoen was het de succesvolste nieuwe serie“, aldus de zegsvrouw van Veronica. “Naast NCIS LA is ook grote broer NCIS te zien bij Veronica. Hiermee komt de NCIS-fan dubbel aan zijn trekken op de zondagavond van de zender.”
12 Reacties op “Veronica rekent op succes voor NCIS LA”


 1. AJ

  Niet op SBS6 na NCIS?

 2. Tim20 MJ

  Reactie op AJ: Als dit op Veronica zo`n 400.000 kijkers boeit gaat dit vast en zeker ook wel naar de dinsdagavond van SBS6, waar het 800.000 kijkers haalt. Daarna gaat er zoals gewoonlijk weer mee geschoven worden (maandagavond Veronica, donderdagavond SBS6) en dan weet de kijker het niet meer wat zal leiden tot dezelfde serie-crisis als de reguliere NCIS.

 3. www.bekendnederland.web-log.nl

  Vreemde zet

 4. Timor.

  Ik denk dat het dus juist niet gaat scoren

 5. MJ

  Reactie op AJ: Nou volgens mij staat er Veronica in dit bericht, dus zal het daar wel op worden uitgezonden en niet op SBS 6

 6. Wendy

  Reactie op http://www.bekendnederland.web-log.nl: ROT OP NOU!! Met jr klotereclame

 7. Bvw

  TROS heeft de rechten gekocht van NCIS Volendam!

 8. Anoniem

  Ik heb die serie nog niet gezien, maar het past als je het zo leest perfect bij Veronica. In de jaren 80 zonden ze ook zulke series uit misschien komt er eindelijk weer eens een leuke avond bij Veronica in de toekomst.

 9. Bjorn

  Reactie op Anonymous: Maar toen was Veronica nog echt Veronica. De tv variant van de voormalige commercieele piraat/zeezender Radio Veronica.
  Tegenwoordig hoort het bij de leggingzender SBS ! Groot verschil !!!!!

 10. Anoniem

  Dat mag zo zijn Bjorn, bij RTL werd het helemaal niks met Veronica.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Veronica_TV_(HMG)
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Vereniging_Veronica

 11. ti-bob

  top serie! moet iedereen maar eens naar kijken.
  grote hit in amerika…
  en ik was sowieso klaar met csi

 12. Anoniem

  Op 6 scoort het ook niet echt geweldig de laatste tijd. Iig niet wat betreft SBS6. Daar hoort het rond de miljoen te liggen. Nu scoort het wat het op Veronica doet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.