Veronica rekent op succes voor NCIS LA

Foto: SBSVeronica verwacht dat de nieuwe serie NCIS LA ook in Nederland aan zal slaan. Deze spin-off van de misdaadserie NCIS is vanaf zondag 7 maart te zien op het televisiekanaal. De hoofdrollen in NCIS LA zijn weggelegd voor LL Cool J en Chris O’Donnell, onder andere bekend van Batman Forever. “Na NCIS heeft Veronica nu ook de hand weten te leggen op deze successerie uit de VS en verwacht NCIS LA net zo groot te maken als haar voorganger“, zegt een woord- voerster van Veronica.

LL Cool J en Chris O’Donnell spelen special agents Sam Hanna en G. Callen in NCIS LA. De misdaad in Los Angeles trekt aan en het Special Projects-team van Hetty Lange (Linda Hunt) is aan zet om hiertegen op te treden. De special agents die de misdaad proberen te bestrijden, ondersteund door geavanceerde technologische snufjes, nemen valse identiteiten aan en zetten dagelijks hun leven op het spel.

In de eerste overgangsaflevering op 7 maart is te zien hoe de twee teams uit Washington en Los Angeles met elkaar in aanraking komen. Nadat in Washington een marinier is vermoord, ontdekt het team van NCIS dat er een link is met Los Angeles. Daarop wordt het Special Projects-team uit L.A. bij de zaak gehaald en zijn de teams genoodzaakt samen te werken om de moord op te lossen.

NCIS LA brak vorig jaar alle records in Amerika. “Met een gemiddeld kijkcijferaantal van 16,8 miljoen en een best scorende aflevering van 19,4 miljoen was het de succesvolste nieuwe serie“, aldus de zegsvrouw van Veronica. “Naast NCIS LA is ook grote broer NCIS te zien bij Veronica. Hiermee komt de NCIS-fan dubbel aan zijn trekken op de zondagavond van de zender.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen