Pierre Bokma speelt gastrol in derde seizoen S1ngle

Foto: SBSNaast de vertrouwde actrices Bracha van Doesburgh (Fatima), Eva van der Gucht (Nienke) en Katja Schuurman (Stella), is er in het derde seizoen van S1ngle ook een bijzondere gastrol weggelegd voor acteur Pierre Bokma. “Pierre Bokma is te zien als Riemko, een man die ervan overtuigd is dat hij de eigenlijke bewoner van Fatima’s huis is“, legt een woordvoerster van NET 5 uit. “Bokma ontving tijdens zijn carrière maar liefst drie Gouden Kalveren én een Emmy Award.”

In de lightdramaserie S1ngle draait het om de drie vriendinnen Stella, Fatima en Nienke. De grootste gemene deler in hun vriendschap is altijd hun vrijgezellenstatus geweest. Dit seizoen stapt echter één van hen in het huwelijksbootje en dit heeft de nodige gevolgen…

Tijdens het vorige seizoen stemden gemiddeld 529.000 mensen af op S1ngle. “Het marktaandeel in de voor NET 5 belangrijke doelgroep Vrouwen 20–34 was zelfs gemiddeld 19,5 procent“, aldus de zegsvrouw.

Ook zangeres Frédérique Spigt is in het derde seizoen in een gastrol te zien. S1ngle is vanaf dinsdag 23 maart elke week om 20.30 uur te zien op NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen