Pierre Bokma speelt gastrol in derde seizoen S1ngle

Geplaatst op za 30 jan 2010 om 14:06

Foto: SBSNaast de vertrouwde actrices Bracha van Doesburgh (Fatima), Eva van der Gucht (Nienke) en Katja Schuurman (Stella), is er in het derde seizoen van S1ngle ook een bijzondere gastrol weggelegd voor acteur Pierre Bokma. “Pierre Bokma is te zien als Riemko, een man die ervan overtuigd is dat hij de eigenlijke bewoner van Fatima’s huis is“, legt een woordvoerster van NET 5 uit. “Bokma ontving tijdens zijn carrière maar liefst drie Gouden Kalveren én een Emmy Award.”

In de lightdramaserie S1ngle draait het om de drie vriendinnen Stella, Fatima en Nienke. De grootste gemene deler in hun vriendschap is altijd hun vrijgezellenstatus geweest. Dit seizoen stapt echter één van hen in het huwelijksbootje en dit heeft de nodige gevolgen…

Tijdens het vorige seizoen stemden gemiddeld 529.000 mensen af op S1ngle. “Het marktaandeel in de voor NET 5 belangrijke doelgroep Vrouwen 20–34 was zelfs gemiddeld 19,5 procent“, aldus de zegsvrouw.

Ook zangeres Frédérique Spigt is in het derde seizoen in een gastrol te zien. S1ngle is vanaf dinsdag 23 maart elke week om 20.30 uur te zien op NET 5.
14 Reacties op “Pierre Bokma speelt gastrol in derde seizoen S1ngle”


 1. Duco

  Fantastisch. Dit is echt een heerlijke serie!

 2. Richard

  wow…echt een verassing dat er nog een seizoen komt….ben er namelijk dol op.
  Die drie meiden zijn werkelijk TOP. Vooral Fatima

 3. anne

  Echt fantastische serie!!
  Eva = Nienke is echt hilarisch!

  Echt top! Kijk er nu al naar uit!

 4. Tim20 MJ

  geweldige serie inderdaad!
  Mag van mij nog seizoenen doorgaan, heerlijk.

 5. Erik

  Ben er ook blij mee. Ook goed nieuw is dat er net als in het eerste seizoen er weer gewoon 12 afleveringen komen. het 2e seizoen had er slechts 10

 6. www.bekendnederland.web-log.nl

  Leuker serie

 7. Paulien

  Leuk! Een derde serie, met Pierre Bokma!

 8. Chiem

  Geweldige serie!

 9. Chiem

  Maar over huwelijksbootje gesproken.
  Stella word het niet denk ik aangezien zij dan niet meer een beetje rond kan neuken.
  Fatima zou zonde zijn, omdat er genoeg leuke scripten te bedenken zijn waarin zij met haar onnozeligheid een date verpest.
  Nienke vind ik dan tenslotte ook weer zo raar als zij zou trouwen. Want die komt bij mij een beetje over als een type die nooit gelukkig zal worden in de liefde.

 10. Fleur

  Reactie op Chiem:
  Geweldig? Ietwat overdreven voor deze serie. De serie is redelijk vermakelijk en de drie hoofdrolspeelsters en enkele bijrollen zijn goed geacteerd, maar de scripts zijn vaak om van te huilen. Kinderachtige, slecht uitgewerkte verhaallijnen. Ik noem een Katja Schuurman die een vibrator koopt in een vrouwvriendelijke seksshop. Het idee is fantastisch, maar de uitwerking was zeer flauw en nep. De laatste twee afleveringen van seizoen twee, met Fatima die voor prostituee wordt aangezien, waren het dieptepunt wat betreft kinderachtige scripts. Daarnaast zit er geen ontwikkeling in de personages. Katja Schuurman blijft seksbelust, nors en arrogant terwijl Fatima steeds hysterischer wordt. Iets meer diepgang in de personages was mooi geweest. Vooral bij Katja als Stella begint het typetje me te vervelen.

  Enfin, als vrouw zijnde heb ik soms best behoefte aan een dergelijke serie. Ik zal het derde seizoen dan ook zeker bekijken. Hopelijk blijven ze op niveau en gaan ze niet zo de fout in als Voetbalvrouwen. Mijn hemel, wat was de aflevering van gisteren weer belabberd slecht. Plaatsvervangende schaamte!

 11. D@@N

  Leuke serie hoor! Zeker Eva vind ik goed in haar rol.

 12. Marvin

  Geweldige serie! leuke verhaallijnen, ben blij met een derde seizoen! de dvd’s heb ik nu wel gezien;)

  Fatima = Geweldig!…dat stukje dat ze boers praat is te leuk!

 13. Ardy

  Ik zie liever Floor Faber terugkomen, ipv Single. Jammer hoor NET5

 14. michel

  Reactie op Richard: Wat een verrasing he. Dat was al laqng bekent en er komt ook een 4e serie. Wat een verrasing he1 Tevens ook een 2e seizoen van Floor Faber en De Co assisent komt terug. Net5 werkt ook aan een nieuwe serie met Katja Schuurman en waarschijnlijk maadat is nog niet zeker komt er ook wel een 3e seizoen van Verborgen gebreken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.