TROS-interview met Susan Boyle hele wereld over

Geplaatst op vr 29 jan 2010 om 15:06

Foto: Erik MullerHet exclusieve interview dat Ivo Niehe had met Britain’s Got Talent-ster Susan Boyle wordt vrijdagavond uitgezonden in de TROS TV Show op Nederland 1, en gaat daarna naar verwachting de hele wereld over. “Naast haar optreden bij Oprah Winfrey is dit het eerste en voorlopig enige televisie-interview dat ze doet“, aldus het management van Boyle. Het gesprek dat Niehe thuis had bij de 48-jarige zangeres wordt aan de hele wereld aangeboden. “We moeten waken voor overbelasting.

Boyle, de zingende huisvrouw uit het Schotse Blackburn, kwam door zuurstofgebrek bij de geboorte, ter wereld met een lichte hersenbeschadiging. Daarom waakt het management van Boyle voor overbelasting en is Niehe’s interview voorlopig het enige.

In het gesprek praat Boyle onder meer over haar moeder. “Zij was het die mij heeft opgegeven voor de talentenjacht. Maar nog geen jaar voor het grote succes is ze overleden“, zegt ze. En: “Van wat er na de finale gebeurd is,weet ik nauwelijks nog iets. Ik herinner me alleen dat ik opeens in een ambulance lag naar het ziekenhuis.

Boyle werd van de ene op de andere dag een wereldster. Van haar eerste album ‘I dreamed a dream’ werden in een recordtijd 8,5 miljoen exemplaren verkocht en staat op nummer 1 van Amerika tot Australië en zelfs in landen in het Midden-Oosten. “Ik ben door het succes veel zelfverzekerder geworden. Voorbij is de tijd dat ik op talentenjachten werd uitgelachen vanwege mijn uiterlijk.

De TROS TV Show is om 22.00 uur te zien op Nederland 1.
16 Reacties op “TROS-interview met Susan Boyle hele wereld over”


 1. Jan-Joost

  Ivo ruikt duidelijk geld! Weer iets waar Albert Verlinde vanavond over gaat klagen. Publieken mogen ook niet verdienen aan interviews. Ik denk dat ik de inhoud van RTL Boulevard voor vanavond al weet na afgelopen week…

 2. Olga

  Wat jammer voor Ivo dat ze niet Italiaans of Spaans is, anders had hij zijn talenknobbel eindelijk eens aan de hele wereld kunnen laten zien! Ook had Ivo zijn (resterende) haren wel even mogen kammen voor dit interview.

 3. mark

  Netwerk had vorig jaar al een exclusief interview met haar, dat lukte ook geen andere zender ter wereld.

 4. Anoniem

  Stelletje azijnpissers, is toch top dat dit gebeurt, compliment voor Ivo!

 5. Jan-Joost

  Reactie op Olga: Bij Susan Boyle zou het teveel opvallen als Ivo nette kleren zou dragen en zijn (resterende) haren zou kammen. Je moet je als interviewer wel aanpassen aan de gast, met of zonder hoge iq en positie op de ladder van de maatschappij. En Ivo doet dat bij iedere bijzondere gast op juiste wijze. Het is daarom ook niet raar dat Ivo zich aanpast bij Susan. Laten we Ivo gewoon een kameleon noemen! Hij heeft geen eigen identiteit, maar wil 1 zijn met zijn gast!

 6. Anoniem

  NOU IVO, NU ZAL JE WEL EEN STIJVE PLASSER HEBBEN

 7. jaap

  jemig wat een cynische en zure reakties. typisch nederlands, altijd een andermans succes afzeiken. bah

 8. pm

  Reactie op jaap:
  Ja zo zitten de meeste die een reactie schrijven op deze site in elkaar
  vooral diegene die het succes van andere zenders niet kunnen verdragen

  Gun toch ieder zijn succes wat maakt het uit of NED1 de ene dag hoge kijkcijfers haalt, de volgende keer zijn SBS6 of RTL weer de grootste
  Het lijkt wel of voor sommige hun leven er vanaf hangt

  Er zitten echt hele zielige figuren bij

  P.S MIJN RADIOSTATION GAAT OOK DE HELE WERELD OVER
  niets byzonders dus

 9. Anoniem

  Leuk voor Ivo!

 10. Jan-Joost

  Reactie op pm: Nu zijn wij allen benieuwd welk radiostation!

 11. www.bekendnederland.web-log.nl

  Ik ben in schock

 12. Maurits

  Geen bijzonder interview echt zon oude mensen interview die haar nog niet kende en dan nu opeens haar cd willen kopen. Geen bijzondere vragen
  allemaal heel erg voorspelbaar

 13. ramon

  Reactie op Maurits: Ik noem dat dus de Ivo stijl.

 14. Olga

  De zuurste azijnpissers zijn degenen zonder humor en die alles meteen als ‘succes misgunnen’ zien!

 15. Nel

  Ivo ik vond het een ontzettend goed intervieuw!Als je hebt gezien hoe Oprah Winfrey Susan intervieuwde moet zei zich schamen!!!!!!
  Ivo kijk hier op deze “Susan Boyle fansite” hoe fantastisch ze jou intervieuw vonden.

  http://forum.susan-boyle.com/

  Susan Boyle Fan #1

 16. ann

  De afgunst tiert welig, duidelijk te zien bij sommige berichtjes hier ,

  Ivo ,mijn complimenten bij dit intervieuw , ik heb er van genoten om deze fantastische vrouw zo op TV te kunnen zien , het had van mij veel langer mogen duren ,
  Veel mensen kunnen haar waarschijnlijk niet evenaren wat het zingen betrefd ,
  Maar als mens kunnen wij heel wat van haar leren ! Eenvoud is namelijk het kenmerk van het ware ,
  Ivo bedankt voor deze bijzondere uitzending , groet ann

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.