TROS-interview met Susan Boyle hele wereld over

Foto: Erik MullerHet exclusieve interview dat Ivo Niehe had met Britain’s Got Talent-ster Susan Boyle wordt vrijdagavond uitgezonden in de TROS TV Show op Nederland 1, en gaat daarna naar verwachting de hele wereld over. “Naast haar optreden bij Oprah Winfrey is dit het eerste en voorlopig enige televisie-interview dat ze doet“, aldus het management van Boyle. Het gesprek dat Niehe thuis had bij de 48-jarige zangeres wordt aan de hele wereld aangeboden. “We moeten waken voor overbelasting.

Boyle, de zingende huisvrouw uit het Schotse Blackburn, kwam door zuurstofgebrek bij de geboorte, ter wereld met een lichte hersenbeschadiging. Daarom waakt het management van Boyle voor overbelasting en is Niehe’s interview voorlopig het enige.

In het gesprek praat Boyle onder meer over haar moeder. “Zij was het die mij heeft opgegeven voor de talentenjacht. Maar nog geen jaar voor het grote succes is ze overleden“, zegt ze. En: “Van wat er na de finale gebeurd is,weet ik nauwelijks nog iets. Ik herinner me alleen dat ik opeens in een ambulance lag naar het ziekenhuis.

Boyle werd van de ene op de andere dag een wereldster. Van haar eerste album ‘I dreamed a dream’ werden in een recordtijd 8,5 miljoen exemplaren verkocht en staat op nummer 1 van Amerika tot Australië en zelfs in landen in het Midden-Oosten. “Ik ben door het succes veel zelfverzekerder geworden. Voorbij is de tijd dat ik op talentenjachten werd uitgelachen vanwege mijn uiterlijk.

De TROS TV Show is om 22.00 uur te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen